Техно

Redmi представила бюджетний 32-дюймовий телевізор за 146 доларів

“Сяомі” у вівторок, 14 березня, презентувала в Індії перший смарт-телевізор “Редмі” на базі Amazon FireOS. Новинка іменується Redmi Smart Fire TV і буде доступна для покупки в єдиному 32-дюймовому варіанті.

Подробиці

Зазначений апарат став першим телевізором “Редмі” з прошивкою FireOS (пристрої з аналогічною прошивкою в Європі продаються під брендом Xiaomi).

Smart Fire TV отримав РК-панель 32″/60 Гц/HD Ready зі світлодіодним підсвічуванням, часом відгуку менше ніж 6,5 мс, оглядом на 178° і фірмовим профілем зображення “Vivid Picture Engine”.

Екран працює в парі з динаміками потужністю 20W (2 x 10W) і підтримує Dolby Audio/DTS-HD/DTS Virtual: X. Телевізор має металеву раму, але інші частини корпусу, включно з підставками, пластикові.

Апарат управляється неназваною чіп-системою з 4-ядерним процесором (4 x ARM Cortex-A35) і GPU ARM Mali G31 MP2. Чипсет працює в парі з 1 Гб оперативної пам’яті і накопичувачем на 8 Гб.

Интересное:

На пристрої встановлено операційну систему Amazon FireOS 7 з підтримкою всіх провідних потокових платформ, безкоштовних телеканалів, Alexa, Miracast і Apple AirPlay. Пристрій поставляється з новим пультом ДУ з голосовим управлінням, який відрізняється від того, який поставляється з телевізорами компанії на базі Android TV. Новітній пульт включає корисні клавіші для управління відтворенням, вимкнення звуку, керівництва, додатків та Alexa.

Наявні можливості підключення – 2-діапазонний WiFi/Bluetooth 5.0/Ethernet, а також велика кількість портів і роз’ємів на кшталт AV/HDMI/3,5-мм/USB тощо.

Телевізор поставляється в екологічній коробці, яку можна перепрофілювати під меблі DIY.

Ціна Smart Fire TV 32 в Індії становить ₹13 999 (~$170). Однак у рамках нетривалого промо-періоду апарат продаватиметься за ціною ₹12 999 (~$158). Також є можливість скористатися банківською знижкою/купоном для зниження ціни до рівня ₹11 999 (~$146).

Телевізор буде доступний для покупки на Mi.com і Amazon India з полудня 21 березня.

Поделиться

Последние новости:

Франція почала адаптацію бомб AASM Hammer для застосування з переданих Україні F-16

Франція активізувала роботи з інтеграції керованих авіабомб AASM Hammer на літаки F-16, які підлягають передачі…

06.05.2024

Франция начала адаптацию бомб AASM Hammer для применения с передаваемых Украине F-16

Франция активизировала работы по интеграции управляемых авиабомб AASM Hammer на самолеты F-16, которые подлежат передаче…

06.05.2024

Названо три смартфони Xiaomi, від покупки яких краще утриматися

Три моделі смартфонів екосистеми "Сяомі" більше не отримують оновлення та підтримку. Потенційні покупці повинні враховувати…

06.05.2024

Названы три смартфона Xiaomi, от покупки которых лучше воздержаться

Три модели смартфонов экосистемы «Сяоми» больше не получают обновления и поддержку. Потенциальные покупатели должны учитывать…

06.05.2024

На Полтавщині селяни збунтувалися проти «Водафону»

Конфлікт у селі Заріг Полтавської області, пов'язаний із будівництвом базової станції мобільного зв'язку "Водафон", триває.…

06.05.2024

На Полтавщине взбунтовались против базовой станции «Водафона»

Конфликт в селе Зарог Полтавской области, связанный со строительством базовой станции мобильной связи "Водафон", продолжается.…

06.05.2024