Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаТехноЯк боротися з дублікатами контактів у смартфонах Xiaomi

Як боротися з дублікатами контактів у смартфонах Xiaomi

Додаток для контактів, що надається Google для смартфонів Xiaomi та інших Android-ів, як правило, перевантажено номерами, що повторюються. Синхронізація з обліковими записами електронної пошти, SIM-карткою та одним і тим же сховищем призводить до повторення багатьох контактів. Як об’єднати контакти, що повторюються, на всіх смартфонах Xiaomi ми розповімо нижче.

Подробиці

Дубльовані контакти – поширена проблема на будь-якому смартфоні. Насправді їхня присутність не обмежується лише пристроями Xiaomi, вони присутні у всіх смартфонах Android.

Наприклад, коли ви реєструєте новий номер, програма дозволяє вам вибрати місце для його збереження. Варіанти включають SIM-картку, сховище пристрою, обліковий запис Google та обліковий запис Mi.

App contactos Xiaomi

Так само ви також можете синхронізувати контакти Facebook та Telegram. Тому, якщо у вас є та сама людина, зареєстрована у всіх цих облікових записах, їх контакти подвоюються і навіть потроюються. По суті, в цьому немає нічого поганого, але впоратися з безладом, як правило, досить складно.

Таким чином, якщо ви хочете об’єднати дублікати на своєму Xiaomi, ви можете зробити це дуже легко з тієї ж програми Google Contacts. Якщо його немає, ви можете безкоштовно завантажити його з Play Store. Коли все буде готове, виконайте такі дії:

Контакти, що повторюються Xiaomi

  • Відкрийте програму контактів на своєму смартфоні Xiaomi, Redmi або POCO.
  • Натисніть «Виправити та керувати».
  • Потім натисніть «Об’єднати та виправити».
  • Потім натисніть «Об’єднати контакти, що повторюються».

На екрані з’являється список зареєстрованих номерів із копіями, які зберігаються у смартфоні. Ви можете натиснути «Об’єднати всі», щоб відсортувати весь список, або об’єднати кожен контакт вручну.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярне