ГоловнаТехноApple Watch можуть отримати вбудовану в ремінець камеру

Apple Watch можуть отримати вбудовану в ремінець камеру

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Мережа приросла даними про плани Apple щодо “розумних” годинників свого виробництва. Якщо витік, що з’явився напередодні, відповідає дійсності, в Apple Watch може бути інтегрована камера. Приводом до відповідних чуток стали патентні заявки купертинців.

Детально

Одна з таких заявок – US-11571048-B1 – схвалена американським регулятором минулого тижня.

Патент був вперше помічений Patently Apple. У документі йдеться про ремінець із двох сегментів і “гніздо” для швидкого та ергономічного вилучення циферблата. Ідея цього механізму полягає в тому, щоб відкрити нові можливості використання Apple Watch, включно зі зйомкою фотографій на вбудовану камеру.

У документі намальована фігура людини з годинником без ремінця і перетин хронометра з вбудованим модулем, зверненим до нижньої частини корпусу, плюс охоплення камери. Для фіксації навколишньої дійсності користувачеві достатньо піднести фрагмент камери до годинника.

Apple Watch можуть отримати вбудовану в ремінець камеру

У 2022 р. “яблучники” отримали схожий патент “Годинник з камерою”. У супровідній інформації описана камера всередині цифрової заводної головки. У 2019 році Apple обзавелася патентом на обертову камеру, розташовану в кінці ремінця (за аналогією зі стороннім аксесуаром для “яблучного” годинника, який іменують Wristcam).

Інтеграція камери в Apple Watch дасть змогу власникам айфонів залишати девайс удома на час прогулянки, пробіжки, занять спортом тощо, зазначається в описі.

Стрічка новин: