ГоловнаТехноПовноекранний складаний ноутбук Apple: названо можливу дату презентації

Повноекранний складаний ноутбук Apple: названо можливу дату презентації

Мережа приросла витоком про роботу Apple над складним ноутбуком із 20,5-дюймовим дисплеєм. За словами автора сенсаційної новини Росса Янга, зазначений ультрасучасний девайс може бути представлений у 2025 році.

Детально

Новина Янга про розробку “яблучниками” складного ноутбука корелює з повідомленнями китайця Мінг-Чі Куо про роботу Apple над iPad-ом в аналогічному виконанні, презентація якого може відбутися до 2024 року. При цьому Янг у компанії з Марком Гурманом з Bloomberg оскаржив це припущення, заявивши про відсутність ознак презентації такого продукту в найближчому майбутньому.

Це не вперше, коли чутки про суцільноекранний складаний MacBook потрапляють у заголовки газет: Янг ділився аналогічною інформацією в лютому 2022 року. Він заявив, що Apple веде переговори з постачальниками про складні ноутбуки з дисплеями розміром близько 20 дюймів.

Свіжий звіт припускає, що Apple продовжує реалізовувати ідею складного ноутбука, який дасть змогу користувачам або використовувати повнорозмірну екранну клавіатуру в складеному стані, або підключати зовнішню клавіатуру в розгорнутому стані. Раніше Янг говорив про цю розробку як про “абсолютно нову категорію продуктів” для Apple.

На відміну від нинішніх ноутбуків Mac, які оснащені одним дисплеєм з клавіатурою і трекпадом, дизайн з двома дисплеями стане революційним. Точне позиціонування 20-дюймового складного пристрою Apple, чи то iPad, Mac, чи то нова категорія продуктів, поки що незрозуміло. Однак багато джерел сходяться на думці, що 2024 рік може виявитися занадто раннім для такого передового пристрою.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...