ГоловнаТехноiPhone може втратити статус основного продукту Apple - Bloomberg

iPhone може втратити статус основного продукту Apple – Bloomberg

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Про те, що корпорація Apple зайнята розробкою AR-гарнітури, відомо давно. Керівництво “яблучного” гіганта вважає, що новий пристрій має всі шанси стати основним продуктом лінійки Apple. На даний момент таким є iPhone.

Подробиці

За даними Bloomberg, в Apple розраховують, що користувачі носитимуть із собою AR-гарнітуру протягом усього дня. Її можна буде використовувати для роботи на MacBook. Висока ймовірність того, що мати при собі iPhone буде не потрібно. Новий пристрій легко замінить лептоп і смартфон.

Вартість AR-пристрою становитиме близько 3 000 USD. В Apple вважають, що, незважаючи на високу ціну, з виходом першої моделі гарнітури споживачі відчують “смак привабливого бачення”.

AR-гарнітура Reality ProДжерела агентства стверджують, що новинка просуватиметься на ринку під брендом Reality Pro. Apple реалізувала в AR-гарнітурі величезну кількість нових технологій. Зокрема, маються на увазі гнучкий OLED-екран, який показуватиме очі користувача на передній панелі, і подвійні 4K-дисплеї. Точні терміни появи AR-пристрою на ринку купертинською корпорацією не розкриваються.

Стрічка новин: