ГоловнаТехноApple представляє HomePod 2-го покоління з несподіваними оновленнями

Apple представляє HomePod 2-го покоління з несподіваними оновленнями

Нещодавно Apple анонсувала нову “розумну” колонку HomePod 2nd Generation, яку тепер можна придбати на офіційному сайті компанії. Її ціна 299$ і доступна вона у білому та чорному кольоровому рішенні. Офіційну дату виходу призначено на 3 лютого.

Подробиці

Одним із найбільших її покращень є якість звуку. HomePod 2 оснащена спеціальним низькочастотним динаміком з високою амплітудою, вбудованим мікрофоном з еквалайзером низьких частот та масивом із п’яти спрямованих високочастотних динаміків, що оточують нижню частину. Нова HomePod також оснащена чіпом S7, який забезпечує розширений обчислювальний звук, що підтримує розпізнавання шести людських голосів, а також стандарт “розумного” будинку Matter.

HomePod 2-го покоління також може похвалитися технологією просторового сприйняття у приміщенні. Вона дозволяє динаміку ідентифікувати звук, відбитий від довколишніх поверхонь, та вносити корективи в режимі реального часу. Крім того, новий HomePod має вбудований датчик температури та вологості, який визначає та повідомляє про температуру та вологість у приміщенні. Цю функцію можна також використовувати для налаштування автоматизованих операцій.

Нові колонки від Apple

Ще одна примітна особливість HomePod 2nd Generation – функція розпізнавання звуку. Динамік може виявляти: звук будильника, запах диму, і чадного газу та відправляти повідомлення про це на iPhone, iPad або Apple Watch.

Apple HomePod 2

Інші ключові особливості HomePod 2-го покоління включають:

  • НЧ-динамік діаметром 9,82 см (4 дюйми) з високим ходом.
  • Масив із п’яти рупорних твітерів, кожен твітер зі своїм неодимовим магнітом.
  • Вбудований низькочастотний калібрувальний мікрофон для автоматичної корекції низьких частот.
  • Удосконалений обчислювальний звук із системним розпізнаванням для налаштування в реальному часі.
  • Кімнатне зондування.
  • Просторовий звук із Dolby Atmos для музики та відео.
  • Конструкція з чотирма мікрофонами для Siri у дальній зоні.
  • Багатокімнатний звук з AirPlay.
  • Можливість стереопари.

Датчики: Розпізнавання звуку, Температура та вологість, Акселерометр.

Вага: 2,3 кг (5,16 фунта).

Розмір: висота 168,23 мм × ширина 142,01 мм.

В цілому, HomePod 2-го покоління є значним оновленням порівняно зі своїм попередником завдяки вдосконаленому обчислювальному звуку, функції розпізнавання звуку та технології просторового зондування в приміщенні. Завдяки елегантному дизайну та вражаючій якості звуку вона стане чудовим доповненням до будь-якого “розумного” будинку.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...