Техно

Показали, як виглядатиме iPhone 15 з Dynamic Island

Цього року Apple збирається випустити в цілому чотири моделі iPhone 15, включаючи: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max. Стандартні моделі iPhone 15 та 15 Plus отримають новий дизайн Dynamic Island. У ЗМІ наперед з’явилися концептуальні рендери новинок.

Подробиці

Очікується, що дизайн стандартного iPhone 15 практично не зміниться: алюмінієва рамка та подвійна діагональна камера ззаду. Однак додавання функції “Динамічний острів” є значною зміною.

Слід зазначити, що стандартний iPhone 15 не матиме високої частоти оновлення екрану 120 Гц, яка залишиться ексклюзивною для версії Pro.

Интересное:

Що стосується апаратного забезпечення, в стандартному iPhone 15 використовуватиметься той же чіп A16, що і в iPhone 14 Pro. А версія Pro буде оснащена найновішим чіпом A17 Bionic, заснованому на 3-нм техпроцесі TSMC. Крім того, версія Pro матиме середню титанову рамку, 8 ГБ оперативної пам’яті, твердотільні кнопки і перископічний телеоб’єктив.

Ці значні оновлення у версії Pro допоможуть Apple ще більше виділити її на тлі версії Plus, що призведе до вищої ціни Pro-Ski. Цей крок створить більше ринкового простору для версії Plus.

В цілому, здається, що Apple вже стандартно буде прагнути задовольнити різні потреби споживачів із різним бюджетом. Стандартні iPhone 15 і 15 Plus пропонуватимуть дизайн позичений у преміальних моделей попереднього покоління та відносно доступний цінник, а версії Pro та Pro Max – розширене технічне оснащення та більше функції для досвідчених користувачів.

Последние новости:

Ударивший по Одессе «Искандер-М» с кассетной боевой частью, вопреки слухам, не является новой разработкой РФ

Видео, демонстрирующее срабатывание кассетной боевой части баллистической ракеты 9М723 ОТРК "Искандер-М" во время удара по…

02.05.2024

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про…

01.05.2024

Meizu 21 Note: опубликованы реальные изображения с камерой в стилистике iPhone

Бренд «Мейзу» продолжает нарушать обещание об уходе из индустрии смартфонов, подтверждением чего является информация о…

01.05.2024

ЗМІ: США можуть викупити у Туреччини понад десяток САУ Firtina для передачі ЗСУ

Мережа приросла інформацією про можливий викуп американцями самохідних артустановок T155 Firtina у Туреччини з подальшим…

01.05.2024

СМИ: США могут выкупить у Турции свыше десятка САУ Firtina для передачи ВСУ

Сеть приросла информацией о возможном выкупе американцами самоходных артустановок T155 Firtina у Турции с последующей…

01.05.2024

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по…

01.05.2024