Військові технології

Рой міні-дронів Magni-X здатний посилити будь-яку армію світу

Великоританія замовила у компанії Elbit Systems, що працює на ізраїльському ринку, партію компактних БПЛА Magni-X. Про це повідомляється на веб-ресурсі Elbit.

Подробиці

Кількість замовлених британським Міноборони літальних апаратів у повідомленні не вказано. Відомо, що вони будуть передані на озброєння спеціалізованого армійського підрозділу. Безпілотники Magni-X можуть нести на борту різне корисне навантаження на кшталт інфрачервоних або оптичних камер.

Magni-X позиціонується компанією-виробником як військовий мікро-квадрокоптер із вертикальним зльотом. Вага БПЛА становить близько 2 кг. Його можна носити в рюкзаку. Основним призначенням компактного безпілотника є ближня розвідка і підтримка операцій.

Интересное:

Заявлена автономність Magni-X становить 60 хвилин. Дрон має низьку акустичну та радіолокаційну помітність. У разі глушіння сигналу GPS безпілотник автоматично повертається до місця зльоту. Фронтальні перешкоди під час польоту виявляються ШІ.

За допомогою системи Elbit Legion-X безпілотники Magni-X можна об’єднувати в рої. В ізраїльській компанії стверджують, що рої компактних безпілотників здатні посилити будь-яку армію світу.

Поделиться

Последние новости:

Xiaomi представила «невбивний» USB-кабель, що забезпечує потужність 240 Вт та швидкість 40 Гб в секунду

"Сяомі" збагатила ринок мобільних аксесуарів кабелем С-типу під назвою Xiaomi 6A USB4. Новинка вирізняється підвищеною…

17.05.2024

Xiaomi представила «неубиваемый» USB-кабель, обеспечивающий мощность 240 Вт и скорость 40 Гб в секунду

«Сяоми» обогатила рынок мобильных аксессуаров кабелем С-типа под названием Xiaomi 6A USB4. Новинка отличается повышенной…

17.05.2024

Чотири ефективні способи прискорити зарядку смартфона

Прискорення процесу заряджання смартфона можливе з використанням кількох методів. Розглянемо чотири найефективніші способи. Подробиці Перший…

17.05.2024

Четыре эффективных способа ускорить зарядку смартфона

Ускорение процесса зарядки смартфона возможно с использованием нескольких методов. Рассмотрим четыре наиболее эффективных способа. Подробности…

17.05.2024

Відома дата виходу Assassin Creed Shadows: перший трейлер

Гра Assassin's Creed Shadows, раніше відома як Assassin Creed Codename Red, дебютує 15.11.2024 у магазинах…

17.05.2024

Известна дата выхода Assassin Creed Shadows: первый трейлер

Игра Assassin's Creed Shadows, ранее известная как Assassin Creed Codename Red, дебютирует 15.11.2024 в магазинах…

17.05.2024