ГоловнаТехноXiaomi 13 Ultra стане "новим королем фотографії" від китайського виробника

Xiaomi 13 Ultra стане “новим королем фотографії” від китайського виробника

Раніше Xiaomi позиціонувалася як король бюджетних смартфонів середнього класу. Але, пройшовши нелегкий шлях розвитку, виробник зайняв помітне місце на ринку флагманських смартфонів. Серія Mix від Xiaomi і флагманська версія Ultra зробили найбільший внесок у досягнення цієї вершини. У процесі поліпшення, від кращого на краще, флагманська серія Xiaomi пропонує більш досконалу апаратну конфігурацію.

Подробиці

Xiaomi 12S Ultra дебютував з першим у галузі великим однодюймовим сенсором IMX989. Тепер ітерація цього смартфона буде доступною і для глобальних користувачів.

Згідно з повідомленнями, Xiaomi 13 Ultra буде оснащений чотирма датчиками камери на задній панелі, і всі вони мають роздільну здатність 50 мегапікселів. Зокрема, система камер Xiaomi 13 Ultra включає:

  • основний Sony IMX989 з новими оптичними компонентами;
  • абсолютно новий 50-мегапіксельний надширококутний об’єктив Sony IMX858 (0,6x);
  • IMX858 з 3-кратним цифровим зумом;
  • IMX858 з 5-кратним оптичним зумом.

Як видно, камера Xiaomi 13 Ultra значно покращена у фото в порівнянні з 48-мегапіксельною камерою Xiaomi 12S Ultra. Очікується, що вона підтримуватиме оптичну стабілізацію (OIS) і досягатиме не менше 120-кратного цифрового збільшення.

Загалом, Xiaomi 13 Ultra буде знову модернізовано з точки зору обробки зображень та налаштовано фахівцями Leica. Лей Цзюнь підтвердив, що Xiaomi 13 Ultra незабаром буде доступний на світовому ринку.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як «закрити» від сторонніх вміст увімкненого смартфона Xiaomi

"Сяомі" явила світу інноваційну можливість для захисту конфіденційності користувачів. Спільно з HyperOS і MIUI була розроблена функція розмиття додатків у режимі багатозадачності, що забезпечує...

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...