ГоловнаТехноФотограф вражений телеоб'єктивом Xiaomi Mi 13 Pro

Фотограф вражений телеоб’єктивом Xiaomi Mi 13 Pro

Китайський фотограф-блогер, який протестувала новий флагман Xiaomi повідомив, що він не покладав великих надій на телеоб’єктив Mi 13 Pro, але знімки, що вийшли, дуже хорошої якості.

Подробиці

Mi 13 Pro використовується 50-мегапіксельний телеоб’єктив 75 мм F2, модель – JN1. На відміну від звичайних телеоб’єктивів, Mi 13 Pro в цьому об’єктиві реалізовано нововведення.

Телеоб'єктив Mi 13 Pro

Він використовує плаваючу структуру в об’єктиві камери, щоб досягти двох ефектів: один – це великий кут огляду телеоб’єктиву, що забезпечується звичайною фокусною відстанню 75 мм, а інший – переключається режим крупного плану.

Згідно з офіційною інформацією, Mi 13 Pro отримав конструкцію об’єктиву професійної камери та використовує унікальний дизайн групи плаваючих фокусуючих лінз. Об’єктив поділено на дві групи. Їх можна переміщати всередині, тому діапазон фокусування становить від 10 см до нескінченності. Він також оснащений великою апертурою об’єктива, що уможливлює зйомку крупним планом.

Крім того, Mi 13 Pro встановлений IMX989. Розмір кожного пікселя становить 1,6 мкм (без злиття) і є прямолінійний 2X оптичний зум, а не традиційний цифровий.

Стартова ціна смартфона складає 4999 юанів (724 $).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...