ГоловнаТехноOnePlus 11 стане "найшвидшим" серед Android-смартфонів

OnePlus 11 стане “найшвидшим” серед Android-смартфонів

Флагманські смартфони цього року, як правило, випускаються трохи раніше, ніж зазвичай. Після оголошення графіка запуску в Індії OnePlus China оголосила, що OnePlus 11 буде запущено на материку 4 січня 2023 року о 14:30.

Подробиці

OnePlus 11 пропонує новий естетичний дизайн у чорному та зеленому кольорових рішеннях. Нова дифузна текстура, що відбиває, доповнена спеціальним верхнім покриттям, яке є одночасно глянцевим і стриманим.

Смартфон 11

OnePlus почала ділитися маркетинговими матеріалами, щоб підвищити інтерес до смартфону. Він оснащений Snapdragon 8 Gen2, сховищем UFS 4.0 + оперативною пам’яттю LPDDR5X до 12 ГБ.

Смартфон

Згідно з офіційними даними, Snapdragon 8 Gen2 має на 40% більшу енергоефективність, тоді як у графічного ядра цей показник кращий на 45%. Крім того, UFS 4.0 дозволяє на 100% швидше проводити процес читання даних, а LPDDR5X має на 33% вищу швидкість та на 20% вищу енергоефективність.

“Спеціальна мережа хмарних обчислень для ігор” – це перша в галузі технологія, що забезпечує стабільний ігровий процес при слабкому стільниковому зв’язку або сигналі Wi-Fi.

Новый смартфон

За результатами тестування у грі Honor of King ігровий процес з OnePlus 11 значно стабільніший ніж у конкурентів. Затримка вбирається у 50 мс.

OnePlus 11

OnePlus заявляє, що це перше в галузі технічне вирішення проблеми сигналу за межами смартфона. Глобальна структура OPPO, складається з восьми центрів хмарних обчислень та понад 100 000 власних серверів по всій країні.

Щоб вирішити проблему відставання Лі Цзе оголосив, що OnePlus 11 стане першим у світі смартфоном, який отримав технологію «генетичної реконструкції пам’яті», заявивши, що на сьогоднішній день це найретельніша робота у відділі зберігання даних у середовищі Android.

OnePlus .11

Він розповів, що технологія «генетичної реконструкції пам’яті» також є результатом безперервних глибоких інвестицій у дослідження та розробки протягом багатьох років. Таким чином OnePlus може працювати набагато «шустріше» за конкурентів.

Лі Цзе наголосив, що технологія генетичної реконструкції пам’яті повністю вирішила проблему недостатньої ефективності доступу, ефективності відновлення та ефективності розподілу пам’яті Android.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...