ГоловнаТехноiPhone 15 Plus може стати дешевшим за попередника

iPhone 15 Plus може стати дешевшим за попередника

Apple може змінити підхід щодо iPhone 15 через провальні результати продажів базової та Plus-версій iPhone 14. У нових маркетингових і цінових стратегіях “яблучників” розбиралися опитані виданням Naver учасники ринку.

Подробиці

Причина провалу продажів згаданих версій “чотирнадцятки” – відмова від оснащення всіх представників сімейства загальними технічними характеристиками (базовий iPhone 14 і iPhone 14 Plus майже не відрізняються від пристроїв тринадцятої лінійки). Зараз купертинці переглядають стратегії на 2023 рік. Одна із задумок – орієнтувати кожну модель iPhone 15 на певну цільову аудиторію.

Також розглядається варіант зі зменшенням відмінностей між Pro-версіями та всіма іншими (це, зокрема, співвідноситься з чутками про намір встановити Dynamic Island на всі телефони серії).

Деякі з “яблучних” функціонерів просувають ідею зробити iPhone 15 Plus дешевшим за прямого попередника. Зараз цінник на iPhone 14 Plus, характеристики якого ідентичні характеристикам iPhone 13, починається з позначки $899. У зв’язку з цим споживачі задаються закономірним питанням, навіщо вибирати девайс без будь-яких нововведень.

Ще одна задумка – формування значущих відмінностей між Plus і Pro-версіями iPhone 15.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно