Техно

Популярний техноблогер роздав найкращим смартфонам 2022 року “мобільні Оскари”

Техноблогер MKBHD з 16 млн передплатників на YouTube назвав найкращі смартфони року, що минає, в рамках івенту Smartphone Awards. Результати рейтингування виявилися досить несподіваними. Топовим гаджетам Apple не вдалося здолати конкурентів у більшій частині категорій.

Подробиці

“Найкращим великим смартфоном” було визнано Galaxy S22 Ultra. За словами техноблогера, він забезпечує користувачам максимум можливостей.

“Найкращим маленьким смартфоном” у нинішньому році виявився Asus Zenfone 9 з 5,9-дюймовим екраном від Samsung. Лідером цієї номінації у 2021 році було визнано iPhone 13 mini.

“Смартфон із найкращою камерою”. У цій номінації пальма першості заслужено дісталася iPhone 14 Pro Max. Вперше в історії Apple застосувала у флагманських апаратах із сімейства iPhone 14 камеру з роздільною здатністю 48 МП. Експеримент виявився вдалим.

“Смартфон із найкращою автономністю”. Тут лідером виявився геймерський смартфон ROG Phone 6 виробництва ASUSTek. До конкурентних переваг цього мобільного пристрою можна віднести АКБ на 6 000 мА*год і 65 Вт зарядку. З 0 до 100% геймерфон заряджається менш ніж за 60 хвилин.

Интересное:

“Смартфон із найкращим дизайном”. У цій категорії у 2022 році переможцем став Nothing Phone (1). Незвичайний гаджет отримав біле LED-підсвічування і прозорий корпус.

“Найкращий смартфон за співвідношенням ціни та якості”. Перше місце в цій категорії посів Pixel 7. Вартість “гуглофона” становить 599 USD. Він може похвалитися привабливим дизайном, топовими фотоможливостями і тривалою підтримкою встановленого софту.

“Провал року”. Найпровальнішим смартфоном року, що минає, техноблогер визнав OnePlus 10T. Загалом цей смартфон не такий вже й поганий. Його основним мінусом є захмарна ціна.

“Смартфон року”. Найкращим мобільним пристроєм 2022 року було визнано Pro-версію Pixel 7. Експерти назвали Pixel 7 Pro найвдалішим смартфоном в історії Google.

Последние новости:

Влада Латвії пообіцяла передати Україні зброю, якої у них немає

"Твіттер-анонс" латвійського прем'єра Евіки Сіліни нового пакету допомоги для України викликав деяку плутанину через абревіатуру…

02.05.2024

Власти Латвии пообещали передать Украине оружие, которого у них нет

«Твиттер-анонс» латвийского премьера Эвики Силины нового пакета помощи для Украины вызвал некоторую неразбериху из-за аббревиатуры…

02.05.2024

Названы лучшие смартфоны 2024 года

Ежегодно в Украине продается более 1 млн. смартфонов. Каждый хочет почувствовать технологическую новинку первым, и…

02.05.2024

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і…

02.05.2024

Новый Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition с восторгом принят поклонниками футбола

«Сяоми» порадовала фанатов аргентинской сборной по футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ в лимитированном исполнении…

02.05.2024

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні…

02.05.2024