ГоловнаТехноPaperlike U: перший у світі дисплей із вигнутим E-Ink екраном та бездротовим...

Paperlike U: перший у світі дисплей із вигнутим E-Ink екраном та бездротовим зв’язком

Пекінський бренд Dasung відзвітував про випуск першого у світі вигнутого чорнильного 3К-дисплея Paperlike U на 25,3″ зі співвідношенням сторін 16:9.

Деталі

Новинка має зручну для очей кривизну 4000R із сильним відчуттям занурення під час експлуатації пристрою. Матеріал корпусу Paperlike U – чистий алюміній. Вага і товщина новинки – 3,3 кіло і 8 мм. Тильна панель виконана за технологією Unibody.

Ще одна перевага девайса – рішення Turbo ink screen high-refresh, над створенням якого фахівці корпорації Dasung працювали протягом 9 років. Особливість зазначеної технології – підвищення швидкості відгуку і частоти до рівня рідкокристалічних екранів.

Сфера використання Paperlike U доволі широка: від читання та онлайн-серфінгу – до редагування та перегляду відеоконтенту.

Ще одна “родзинка” обговорюваного продукту – фронтальне підсвічування з м’яким рівномірним світінням. У наявності – інструменти для регулювання яскравості і колірної температури.

На додаток до всього перерахованого, виріб обладнано функцією бездротового відображення інформації на наддалеких відстанях з ультранизькою затримкою. Завдяки цьому рішенню власник отримує доступ до чистого робочого столу без використання кабелів.

Вартість Paperlike U буде озвучена найближчим часом.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...

Розкрита частина характеристик бюджетного флагмана Xiaomi 14T Pro

Чутки з Китаю розкрили деякі деталі про майбутній смартфон Xiaomi 14T Pro, відомий у Піднебесній під ім'ям Redmi K70 Ultra. Подробиці За даними джерел, екран пристрою...