Техно

Ціновий розрив між iPhone 15 Ultra і iPhone 14 Pro Max може виявитися найбільшим в історії Apple

iPhone 15 Ultra виявиться на 200 доларів дорожчим за нинішній “топ”. Про це заявляє авторитетний техноблогер LeaksApplePro.

Подробиці

Орієнтовна ціна перспективного “яблука” – $1299 (проти $1099 у найбільш навороченого смартфона сучасності iPhone 14 Pro Max). Заявлені персонажем причини подорожчання – зростання виробничих витрат, бажання Apple зберегти маржу прибутку і включення в корпус більш якісних матеріалів на кшталт титану.

Перспективний iPhone 15 Ultra від Apple викликав великий ажіотаж у світі технологій: з’явилося безліч витоків і чуток про характеристики та ціну нового смартфона. Збільшення цінника на згаданий вище показник стане найбільшим за всю історію “яблучної” компанії і шокує багатьох покупців у США, запевняє автор інсайду.

LeaksApplePro пояснює, що зростання виробничих витрат та інфляції, а також необхідність збереження маржі прибутку є основними причинами підвищення ціни. В останні роки Apple зіткнулася зі зниженням доходів, і тепер компанія вдається до підвищення цін, щоб компенсувати ці втрати. Крім того, очікується, що iPhone 15 Ultra буде оснащений низкою нових і поліпшених функцій, включно з більш якісними матеріалами, як-от титан, який значно міцніший і дорожчий за нержавіючу сталь, що використовувалася в попередніх моделях.

Интересное:

Згідно з витоком, iPhone 15 Ultra постачатиметься щонайменше з 256 Гб пам’яті, що вдвічі більше від нинішніх 128 Гб, і отримає дві фронт-камери укупі з портом USB-C зі швидкістю Thunderbolt 4 замість повільнішого Lightning-а.

Ще однією ключовою особливістю iPhone 15 Ultra є використання титану в корпусі. Цей метал відомий своєю міцністю і довговічністю, він у 3-4 рази міцніший за нержавіючу сталь і набагато дорожчий ($35-50/кг проти $1,0-1,50).

Як будуть оцінюватися інші моделі в iPhone 15 Series, поки неясно. На думку LeaksApplePro, більш висока ціна моделі Ultra вплине на інших представників лінійки.

З іншого боку, Apple не любить значних розривів у ціні між продуктами однієї серії. У зв’язку з цим подорожчання інших моделей виглядає цілком імовірним.

Последние новости:

ВСУ сбили российский дрон с крышками от пивных бутылок и пластиковой баклажкой вместо бака

Украинские бойцы из бригады ГПСУ "Помста" сообщили о сбитом российском разведывательном беспилотнике "Орлан-10" неподалеку от…

28.04.2024

ЗСУ збили російський дрон з кришками від пивних пляшок та пластиковою баклажкою замість бака

Українські бійці з бригади ДПСУ "Помста" повідомили про збитий російський розвідувальний безпілотник "Орлан-10" неподалік від…

28.04.2024

У РФ готуються створювати спеціальні мобільні групи для боротьби з розрахунками FPV-дронів

У Росії обговорюється необхідність створення спеціалізованих мобільних груп для знищення розрахунків FPV-дронів. Глава російського Центру…

28.04.2024

В РФ готовятся создавать специальные мобильные группы для борьбы с расчетами FPV-дронов

В России обсуждается необходимость создания специализированных мобильных групп для уничтожения расчетов FPV-дронов. Глава российского Центра…

28.04.2024

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7.…

28.04.2024

У новых «умных» часов Samsung появится функция мониторинга сахара в крови

«Самсунг» подумывает о включении опции замера сахара в крови в предстоящую серию Galaxy Watch 7.…

28.04.2024