ГоловнаТехноПредставлений «розумний» антибактеріальний бойлер Xiaomi з можливістю швидкого нагрівання води

Представлений «розумний» антибактеріальний бойлер Xiaomi з можливістю швидкого нагрівання води

“Сяомі” поповнила лінійку фірмових товарів для дому MIJIA “розумним” кухонним комбайном. Новинка з довгою і важковимовною назвою Smart Kitchen Treasure 7L S1 може похвалитися наявністю антибактеріальної функції з іонами срібла і опцією швидкого нагріву води до 2000W.

Подробиці

Маркетологи китайського техногіганта позиціонують комбайн як “накопичувальний електричний водонагрівач”, продуктивність якого в 6 разів більша, ніж у попередника.

Новинка, за запевненнями розробників, гарантовано забезпечить потребу багатодітних сімей у гарячій воді. Аксесуар обладнано вбудованим безшовним вкладишем для запобігання витоку рідини та щільним поліуретановим ізоляційним шаром (останній забезпечує збереження тепла протягом доби).

Кухонний комбайн Xiaomi MIJIA Smart Kitchen Treasure 7L S1 зі швидким нагріванням 2 кВт запущено в продаж

Антибактеріальна активність іонів срібла запобігає росту бактерій на вході, виході та воді приблизно на 99,9%. Енергоефективність приладу дає змогу заощаджувати близько 100 кВт/год. електроенергії на рік.

Девайс може бути під’єднаний до застосунку MIJIA для віддаленого вимикання/вмикання та дистанційного керування. Підтримка голосового помічника XiaoAI додається. Є функція сполучення комбайна з “розумними” дверними замками, вимірювачами температури і вологості, а також будь-якими іншими пристроями екосистеми MIJIA “Розумний дім”.

Новий апарат, за запевненнями піарників “Сяомі”, обладнаний одразу кількома захисними функціями, що запобігають ураженню електричним струмом і протіканню води. При виникненні витоку з лінії електроживлення пристрій миттєво відключається, щоб уникнути ураження електрострумом. Девайс підтримує 3-ступеневе регулювання температури (низька, середня і висока).

Smart Kitchen Treasure 7L доступний для покупки в Китаї за ¥499 (~$72). Інформації про продаж новинки за межами Піднебесної поки немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...