ГоловнаТехноXiaomi посіла друге місце на китайському ринку браслетів, що носяться.

Xiaomi посіла друге місце на китайському ринку браслетів, що носяться.

“Хуавей”, “Сяомі” і XTC стали лідерами китайського ринку портативних браслетів за підсумками III кварталу. Про це йдеться в опублікованому напередодні дослідженні компанії Canalys.

Детально

За версією американського “генератора рейтингів”, домінуюче становище на китайському ринку наручних аксесуарів продовжує посідати корпорація Huawei, яка перебуває під санкціями США.  Частка контрольованого техногігантом ринку Піднебесної – 24% (1-е місце; -27% щодо аналогічного періоду 2021-го).

“Срібний” фігурант імпровізованого п’єдесталу пошани – компанія Xiaomi Group – відстала від лідера сегмента “розумних” браслетів лише на 2%. Її нинішня частка – 22% (+6% порівняно з показниками січня-вересня минулого року).

Замикає трійку найуспішніших продавців портативних браслетів мало відомий за межами Піднебесної бренд XTC (10%).

Huawei лідирує на китайському ринку носимих браслетів за підсумками III кварталу 2022 року

На четвертому місці з показником 9% розташувалася корпорація Apple. Вона ж стала лідером обговорюваного сегмента за темпами річного приросту (+53%).

Замикає ТОП-5 компанія Oppo. Продемонстрований нею результат у звітний період – 4% (+12% щодо трьох перших кварталів 2021-го).

У масштабах планети у звітний період, за даними Canalys, було продано близько 49 млн “розумних” браслетів (+3,4% щодо січня-вересня минулого року). На світовому ринку в обговорюваному сегменті лідирує Apple (20%; +39%.). Компанію “яблучникам” на імпровізованому п’єдесталі пошани склали “Самсунг” (10%) і “Сяомі” (9%). Частка південнокорейського бренду за рік зросла на 16%. Китайський техногігант, тим часом, знизив поставки на 38%.

Huawei лідирує на китайському ринку переносних браслетів за підсумками III кварталу 2022 року

Замикають п’ятірку лідерів світового ринку носимих трекерів компанії Noise і Huawei з однаковою часткою 7%. При цьому перший з виробників продемонстрував феноменальний річний приріст поставок на 223%, тоді як китайський техногігант, що перебуває під санкціями, “пішов у мінус” на 29%.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...