Техно

Samsung у партнерстві з Zigbang незабаром представить унікальний дверний замок SHP-R80 UWB Digital Key Door Lock на базі UWB-діапазону

Корпорація “Самсунг Електронікс” у співпраці з компанією Zigbang готуються презентувати створене напередодні спільне дітище – “розумний” вхідний замок з ультрашироким процесором Ultra-Wide Band. Головна відмінність новинки від представлених на ринку аналогів – можливість розблокування дверей без дотику до смартфона.

Подробиці

Розробники замка “навчили” його сприймати діджитал-ключ на смартфоні без необхідності піднесення телефону до дверей і відкриття спеціалізованого ПЗ.  Досягти небаченого раніше рівня взаємодії замка зі смартфоном вдалося за рахунок використання радіохвиль. Високочастотний UWB-діапазон зі скрупульозною точністю вимірює відстань і чітко визначає напрямки сигналу з Samsung Wallet.

Програма Zigbang наділила UWB-замок функцією сповіщення членів сім’ї про особу персонажа, який збирається відкрити двері.

Интересное:

У разі втрати смартфона цифровий ключ деактивується за допомогою опції Find My Mobile. Якщо цього не зробити, то людина, яка знайшла пристрій, може скористатися ключем для проникнення в житло.

Підтримка технології UWB реалізована на топовому смартфоні Galaxy S22 Ultra Plus і “розкладачці” Galaxy Fold 4. І той, і інший телефон мають сумісність із “розумним” замком і можуть використовувати рішення SamsungPay для його розблокування.

Презентація диво-замку відбудеться в Південній Кореї найближчим часом. Ціна пристрою не уточнюється. Інформації про доступність новинки за кордоном поки що немає.

Последние новости:

ASUS анонсує презентацію нового компактного ПК з підтримкою ШІ

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20…

07.05.2024

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

"Сяомі" планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає…

07.05.2024

Xiaomi 15 Pro получит «невидимые края экрана» и разрешение 2K

«Сяоми» планирует презентовать флагманский смартфон Xiaomi 15 Pro уже этой осенью. Ожидается, что устройство претерпит…

07.05.2024

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів.…

07.05.2024

HyperOS «прилетела» на две неожиданные модели смартфонов

«Сяоми» продолжает внедрять фирменную операционку HyperOS, которая накануне стала доступна на двух новых моделях смартфонов.…

07.05.2024

У Мережі засвітилася чергова версія російського «танк-сараю» з новим підходом до бронювання та боротьби з мінами

Армія окупантів продовжує приростати "сараями" на базі Т-72 з усе більш різноманітними конструкціями. Подробиці Одна…

07.05.2024