ГоловнаТехноЧас автономної роботи Xiaomi 13 перевершить iPhone 14 Pro Max - Лей...

Час автономної роботи Xiaomi 13 перевершить iPhone 14 Pro Max – Лей Цзюнь

Глава “Сяомі Груп” напередодні заходу з презентації новинок, що стартує 01.12.2022, розкрив деякі цікаві подробиці щодо майбутнього флагмана Xiaomi 13-ї серії. “Одкровення” Лей Цзюня опубліковані на його сторінці в Weibo.

Подробиці

Топ-менеджер влаштував імпровізований вечір запитань і відповідей. Один із завсідників сервісу мікроблогів поцікавився часом роботи перспективної “тринадцятки”, яка отримає батарею на 4500 мА/год. Цзюнь у відповідь написав, що його більше хвилює товщина телефонів і зручність захоплення трубки, ніж час автономної роботи.

Проте тривалість “автономки” Xiaomi 13 буде відмінною, продовжив функціонер, підкріпивши свої слова тестом DOU. На представленому зображенні видно показник часу автономної роботи Xiaomi 13 під час звичайного використання протягом одного дня.

Результат перспективного флагмана за критеріями DOU – 1,37 пункту, що на 0,9 бала вище порівняно з iPhone 14 Pro Max, який був широко розхвалений за час автономної роботи.

Лей Цзюнь: час автономної роботи Xiaomi 13 перевершить Apple iPhone 14 Pro Max

На завершення глава “Сяомі Груп” зазначив, що бренд, який він представляє, працює над смартфоном з 48-годинною автономністю, і досягнення заявленого критерію вже близько.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...