ГоловнаТехноІлон Маск оприлюднив план реформування Twitter

Ілон Маск оприлюднив план реформування Twitter

Після масової кадрової чистки Ілон Маск почав наймати в Twitter Inc. нових співробітників. Мільярдер опублікував у своєму акаунті кілька слайдів, що проливають світло на його плани щодо реформування сервісу мікроблогів.

Подробиці

На першому слайді можна виявити фразу “Ми працевлаштовуємо співробітників”. Жодних деталей щодо найму персоналу новий власник соцмережі не навів.

Слайди презентації реформ TwitterНа другому слайді зображено діаграми, що відображають різні параметри платформи. З них випливає, що кількість фейкових акаунтів і випадків прояву користувачами ненависті скоротилася.

Слайди презентації реформ TwitterЩодня аудиторія Twitter збільшується на 2 млн USD. Перехід сервісу мікроблогів під контроль ексцентричного мільярдера спричинив збільшення його популярності. Галас у пресі не минув безслідно. Користувачі з усього світу почали активно реєструватися на платформі. Згідно з прогнозом Маска, після закінчення наступних півтора року місячна аудиторія Twitter становитиме 1 млрд осіб.

Слайди презентації реформ TwitterМаск має намір перетворити Twitter на універсальний мобільний апплет. Незабаром користувачам програми стане доступна внутрішня платіжна система. Крім цього, бізнесмен пообіцяв впровадити в сервіс мікроблогів наскрізне шифрування, довгі твіти та інші функції.

Слайди презентації реформ TwitterНа минулих вихідних журналісти FT опублікували матеріал. У ньому стверджується, що найбільші рекламодавці відмовилися від використання Twitter для просування своєї продукції після переходу платформи під контроль Маска. На їхню думку, новий власник компанії управляє нею хаотично. Ні до чого доброго така манера управління не приведе.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...