ГоловнаТехноGoogle назвала найпопулярніших у 2022 році знаменитостей

Google назвала найпопулярніших у 2022 році знаменитостей

Журналісти CelebTattler вивчили пошукові тренди в Google. Загалом вони проаналізували запити про 150 знаменитостей. Це дозволило їм визначити найпопулярніших серед користувачів пошукової системи селебріті у 2022 році.

Подробиці

Перше місце посіла актриса Емебр Херд. Широку популярність вона здобула завдяки кінофільму “Аквамен” і роману з Джонні Деппом. Щомісяця американські користувачі запитують інформацію про актрису близько 5,6 млн разів.

Найпопулярніші серед користувачів Google знаменитості у 2022 роціНа другій сходинці з 5,5 млн пошукових запитів розмістився Джонні Депп.

Найпопулярніші серед користувачів Google знаменитості у 2022 роціЗамикає трійку королева Єлизавета II, яка нещодавно спочила в бозі. Володарка британської корони померла на початку осені на 96 році життя.

Найпопулярніші серед користувачів Google знаменитості у 2022 роціНайпопулярнішим серед користувачів Google спортсменом у 2022 році виявився Том Бреді. Кількість пов’язаних із його персоною запитів у США становить 4,06 млн.

Найпопулярніші серед користувачів Google знаменитості у 2022 роціНа п’ятій сходинці розмістилася Кім Кардаш’ян. Це стало можливим завдяки відвідуванню вечірки Met Gala в сукні Мерилін Монро. Щоб побачити новий образ моделі, американські користувачі запитували інформацію про неї щомісяця по 3,4 млн разів.

Найпопулярніші серед користувачів Google знаменитості у 2022 роціШосте місце посів Піт Девідсон. Відомості про нього користувачі Google в середньому запитують по 3,2 млн разів на місяць. Девідсон крутить роман із моделлю Емілі Ратаковскі, яка нещодавно розлучилася з батьком своєї дитини. Таким чином, не виключено, що до кінця року Девідсон поліпшить своє становище в рейтингу.

Найпопулярніші серед користувачів Google знаменитості у 2022 роціСьому сходинку з показником 3,19 млн запитів посів мільярдер Ілон Маск.

Найпопулярніші серед користувачів Google знаменитості у 2022 роціНа восьмій сходинці розмістився Вілл Сміт. Після ляпаса на церемонії вручення “Оскарів” американські користувачі цікавилися актором у середньому 3,15 млн разів на місяць.

Найпопулярніші серед користувачів Google знаменитості у 2022 роціЗамикають ТОП-10 акторки Міллі Боббі Браун і Зендая з показником 2,78 і 2,71 млн запитів. Вони стали відомі завдяки кінопроєктам “Дуже дивні справи” та “Ейфорія”.

Найпопулярніші серед користувачів Google знаменитості у 2022 році

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...