ГоловнаТехноXiaomi 13 можуть представити в Китаї 01 грудня

Xiaomi 13 можуть представити в Китаї 01 грудня

Презентація перспективних смартфонів “Сяомі” тринадцятої серії може відбутися в перший день грудня. Про це повідомив блогер Сахіл Карул, який спеціалізується на “зливах” витоків про високі технології. Персонаж також опублікував кілька рендерів “тринадцятки” в базовому виконанні.

Детальності

На оприлюднених Карулом зображеннях представлений Xiaomi 13 у коричневому і синьому колірних виконаннях. Примітно, що телефон у першому із зазначених забарвлень напередодні засвітився в Weibo.

Xiaomi 13 може з'явитися в Китаї 01 грудня

Зображення демонструють смартфон із плоскими боками і таким же екраном. Також видно оновлений острів камери з великими об’єктивами квадратної форми, що займають три з чотирьох кутів.

Колишні рендери демонструють Xiaomi 13 з обрамленою тонкими рамками плоскою передньою панеллю і розташовану по центру камеру з перфорацією у верхній частині. За управління обома версіями пристрою відповідатиме новітній андроїд-процесор SD8 Gen2.

Передбачається, що AMOLED-екран “тринадцятки” матиме діагональ 6,2″, роздільну здатність 2K і 120-герцеву частоту оновлення. Головний модуль основної камери виробництва “Соні” отримав роздільну здатність 50 Мп. Очікувана потужність швидкої дротової зарядки – 120W.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...