ГоловнаТехноІлон Маск не виключає видалення Twitter із магазинів програм Apple та Google

Ілон Маск не виключає видалення Twitter із магазинів програм Apple та Google

Ілон Маск нещодавно заявив у Twitter, що, якщо Google і Apple видалять Twitter зі своїх магазинів додатків, він випустить власний смартфон як заміну.

Подробиці

Почалося все з того, що Ліз Вілер, запитала у Маска таке:

«Якщо Google і Apple приберуть Twitter із полиці, Маск зможе виробляти свій власний смартфон. Більшість користувачів із задоволенням відмовиться від використання iPhone та Android. Маск може будувати навіть ракети, а про виробництво смартфона не варто турбуватися».

У відповідь Маск відповів:

«Сподіваюся, що цього не дійде, але якщо це так, я б випустив свій власний смартфон як альтернативу, коли немає іншого виходу».

Твітер Маска

Насправді новина про те, що Маск хоче увійти до індустрії смартфонів, з’явилася у ЗМІ ще 2017 року. Але на той час Tesla все ще переживала боргову кризу, тому в новинах не було жодної додаткової інформації.

Крім того, у 2021 році Маск заявив, що йому не подобаються дві основні системи смартфонів iOS та Android. Він хоче створити свою власну систему, щоб перемогти їх та надати користувачам нові можливості.

Завжди було багато охочих кинути виклик Android та iOS, але нікому це не вдавалося. Навіть Білл Гейтс, який був найбагатшою людиною у світі, і його Microsoft у результаті зазнали невдачі на ринку смартфонів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно