ГоловнаТехноЕксперти назвали прості способи швидкої зарядки смартфона перед відключенням електроенергії

Експерти назвали прості способи швидкої зарядки смартфона перед відключенням електроенергії

Українці вже встигли звикнути до стабілізаційних відключень електроенергії. Як відомо, повідомлення про повітряні тривоги громадяни України отримують через гаджети. У зв’язку з цим вкрай важливо, щоб вони були заряджені. Експерти назвали чотири простих способи швидкого заряджання пристроїв перед настанням блекауту.

Зарядка від розетки

Швидкість заряджання смартфона залежить від кількості одержуваного ним струму. Від побутової мережі мобільний пристрій зарядиться набагато швидше, ніж від ноутбука через USB. Вкрай важливо використовувати для зарядки гаджета комплектний кабель.

Закриття всіх додатків

Багато додатків у смартфоні працюють у фоновому режимі. Для забезпечення їхньої роботи потрібна енергія. У результаті процес заряджання смартфона сповільнюється. У разі вимкнення додатків, що функціонують у фоновому режимі, смартфон зарядиться набагато швидше.

Активація режиму польоту

Режим польоту дозволяє обмежити кількість споживаної мобільним пристроєм електроенергії. Після його активації всі бездротові підключення відключаються. Йдеться про NFC, GPS, Bluetooth і Wi-Fi. Крім цього, режим польоту відключає внутрішню антену пристрою, яка використовується для підключення до стільникової мережі.

Відключення смартфона

Найефективнішим способом прискорення процесу заряджання смартфона є його вимкнення. Як показує практика, у вимкненому стані гаджети заряджаються набагато швидше.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...