ГоловнаТехноСмартфони iPhone на фабриках Foxconn збиратимуть сільські жителі

Смартфони iPhone на фабриках Foxconn збиратимуть сільські жителі

Після запровадження в КНР карантинних обмежень керівництво компанії Foxconn запропонувало працівникам складальних фабрик фактично жити на них, щоб уникнути контактів з інфікованими пацієнтами. Багато працівників на це не погодилися. У результаті контрактний виробник техніки Apple зіткнувся з нестачею робочих рук.

Детально

З метою усунення дефіциту кадрів влада КНР почала залучати до роботи на підприємствах Foxconn жителів сільської місцевості. Епідеміологічна обстановка в провінції Хенань значно покращилася. Це дало змогу Foxconn відновити виробництво iPhone. Для виконання контрактних зобов’язань перед Apple компанії потрібні працівники. Влада провінції вирішила допомогти Foxconn з укомплектуванням штату. Вона почала залучати до роботи на фабриках жителів розташованих поруч із ними сіл.

Оприлюднені китайськими ЗМІ дані свідчать про те, що контрактний виробник електроніки Apple працевлаштував на підприємство в Чженчжоу 100 000 працівників. Крім сільських жителів, до складання iPhone було залучено колишніх військовослужбовців і чиновників.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно