Техно

П’ять нових тем MIUI для унікального налаштування смартфонів Xiaomi

Редакція Prostomob продовжує знайомити читачів із асортиментом магазину MIUI Themes. Нижче наведено 5 рішень, що дозволяють вашому Xiaomi/POCO/Redmi суттєво відрізнятися від аналогів.

Подробиці

Основні критерії вибору тем із сьогоднішньої добірки – привабливість дизайну та другорядні «заманухи». Всі наведені нижче рішення безкоштовні для завантаження. Для «заливки» деяких із них може знадобитися зміна регіону. Покрокова інструкція – унизу статті.

You-Theme

Оснащена кількома екранами блокування та досить барвистим стилем, You-Theme змінює зовнішній вигляд заголовка, модифікуючи як годинник, так і календар. Даний набір налаштувань надає індивідуальну естетику іконкам додатків, роблячи їх яскравішими та мінімалістичними.

Тема також змінює іконки і унікальний рядок пошуку. Тема доступна для MIUI 12 та вище.

Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/1d8e7aa9-e785-40 9ea9-f00cad01205d.

Paessagio

Дизайн Paesaggio виглядає як дещо із концепт-арту “Легенди про Зельду”. Шпалери переносять власника смартфона в гірський краєвид із путівцями. Відтінки, що використовуються, прекрасні, а їх кольори позбавлені агресивності. Тема повністю змінює іконки додатків.

Paesaggio також відповідає за зміну стилю центру керування, меню налаштувань, служби обміну повідомленнями та екрану блокування, які набувають характерних для теми тону.

Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/12e61d5e-a22 955f-88642d85c9e3.

Final OPS 13

Цільова аудиторія теми – любителі різноманітних налаштувань. Final OPS 13 дозволяє вносити безліч змін в оформлення екрану блокування (чергувати кольори, змінювати шпалери, вибирати ярлики та заголовки для прикраси екрану тощо).

Интересное:

Загалом тема досить скромна. Вона не змінює вигляд значків додатків, але трохи змінює їх форму. Те саме стосується і центру управління, проте в цьому випадку кольори змінюються. Тема доступна для пристроїв від MIUI 12 до MIUI 13.

Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/5303247a-bc07 8971-89d355ea0914.

«Бізнесмен 3D»

Темна тема з цікавим стилем аркуша Power Point з рельєфними об’єктами та фігурами. Саме в цьому і полягає її чарівність. Власники смартфонів з AMOLED-екранами можуть скористатися бізнесменом для економії заряду батареї.

Пакет кастомізації, що обговорюється, змінює все, від меню налаштувань – до центру управління. Для контрасту з чорним кольором є безліч білих та сірих деталей. Тему можна встановити на будь-який телефон із MIUI 12/12.5/13.

Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/191fd948-bcc7-4ccf- 99b9-fdabe6f1207e.

Star River Tracing

Тема “Трасування зіркової річки” ідеально поєднується з піснею Coldplay “A Sky Full of Stars”. Пакет кастомізації закине користувача в нічне небо з зірками, планетами і цікавими ярликами.

Star River Tracing додає легку анімацію на екран блокування. Піктограми програм стають меншими. Центр управління грає з відтінками планет, а віджети набувають більш формального стилю.

Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/24849552-0911-4ebb-a272-6ad6440241bb”>http://zhuti.xiaomi.com/detail/24849552-0911-4ebb-a272-6ad644.

Зміна регіону: покрокова інструкція

Змінити регіон місцезнаходження смартфона можна в будь-який час, пройшовши ланцюжком Налаштування > Дод. налаштування > Регіон. Оптимальний варіант – Індія.

Зміна регіону – оборотне налаштування (дозволяє відкотитися до вихідних даних після встановлення/застосування обраної теми).

Последние новости:

ВСУ сбили российский дрон с крышками от пивных бутылок и пластиковой баклажкой вместо бака

Украинские бойцы из бригады ГПСУ "Помста" сообщили о сбитом российском разведывательном беспилотнике "Орлан-10" неподалеку от…

28.04.2024

ЗСУ збили російський дрон з кришками від пивних пляшок та пластиковою баклажкою замість бака

Українські бійці з бригади ДПСУ "Помста" повідомили про збитий російський розвідувальний безпілотник "Орлан-10" неподалік від…

28.04.2024

У РФ готуються створювати спеціальні мобільні групи для боротьби з розрахунками FPV-дронів

У Росії обговорюється необхідність створення спеціалізованих мобільних груп для знищення розрахунків FPV-дронів. Глава російського Центру…

28.04.2024

В РФ готовятся создавать специальные мобильные группы для борьбы с расчетами FPV-дронов

В России обсуждается необходимость создания специализированных мобильных групп для уничтожения расчетов FPV-дронов. Глава российского Центра…

28.04.2024

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7.…

28.04.2024

У новых «умных» часов Samsung появится функция мониторинга сахара в крови

«Самсунг» подумывает о включении опции замера сахара в крови в предстоящую серию Galaxy Watch 7.…

28.04.2024