ГоловнаТехноПредставлений захищений китайський смартфон з Helio G99 та акумулятором 9 800 мАг

Представлений захищений китайський смартфон з Helio G99 та акумулятором 9 800 мАг

Компанія Oukitel порадувала любителів туризму та екстремальних розваг новим надзахищеним смартфоном WP21. Старт продажів новинки на AliExpress буде дано 24 листопада. Найспритнішим покупцям обіцяні знижки та всілякі “приємності”.

Подробиці

Найвидатнішими особливостями новинки експерти  називають гігантську батарею на 9800 мА/год, процесорну систему Helio G99 і частоту оновлення головного AMOLED-екрану (120 Гц).

Представлено надміцний смартфон Oukitel WP21 з Helio G99 Soc, акумулятором ємністю 9 800 мА/год. і частотою оновлення 120 Гц

Дисплей 6,78″/FHD+ має “молодшого” побратима на тильній панелі з підтримкою опції “Завжди на екрані” і декількома примітними можливостями, починаючи від відображення сповіщень і управління музикою – закінчуючи здатністю виконання обов’язків видошукача для камери.

Власники пристрою можуть у будь-який момент змінити візуальний вигляд допоміжного дисплея за рахунок встановлених розробником циферблатів.

Оптика WP32 представлена основною triple-камерою з датчиками на 64/20/2 Мп. Захист від зовнішніх негараздів витримано за протоколами IP68/IP69K/MIL-STD-810H. Телефон придатний для експлуатації у всіх кліматичних зонах планети.

Заявлена автономність у режимі очікування і безперервного відтворення відео – 12 і 1150 год. відповідно. Пам’ять WP21 – 12/256 Гб, габарити в см – 17,73х8,43х1,48, вага в грамах – 398.

Підтримувані підключення – NFC/GNSS/Bluetooth 5.0. За управління новинкою відповідає операційка Android 12. Вартість у стандартному роздробі – $280. Першим покупцям у фірмовому магазині Oukitel на AliExpress обіцяні цінові сюрпризи та інші блага.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...