Техно

Федоров назвав регіони, в яких спостерігаються проблеми зі зв’язком

Мобільним операторам вдалося відновити надання послуг абонентам після ракетних ударів. Водночас із проблемами зі зв’язком усе ще стикаються жителі дев’яти областей України. Про це повідомив Михайло Федоров.

Детально

З опублікованого міністром у Telegram повідомлення випливає, що російські ракети пошкодили інфраструктурні об’єкти. Багато українських міст залишилися без електрики. У результаті базові станції, що належать мобільним операторам, виявилися знеструмленими.

Интересное:

Міністр зазначив, що протягом доби було відновлено роботу 3 тис. станцій. Це дало змогу повернути зв’язок жителям Житомирської та Харківської областей. В Одеській області частка працюючих мереж мобільних операторів оцінюється в 38%. На Миколаївщині цей показник становить 67%. Мережі у Волинській та Хмельницькій областях працюють на 69%. На Чернігівщині вдалося відновити 77% мереж. Частка базових станцій, що працюють на території Київської області, оцінюється Мінцифри в 78%. У Закарпатській області цей показник становить 79%, Вінницькій – 82, а Львівській – 81%.

Федоров зазначив, що йдеться про тимчасові труднощі. Енергетики та співробітники телекомунікаційних компаній працюють у цілодобовому режимі. Незабаром зв’язок буде відновлено в усіх регіонах. Керівник Мінцифри рекомендував українцям користуватися послугою національного роумінгу.

Последние новости:

У Мережі з’явилася перша інформація про смартфони серії iPhone 17

Мережа приросла інформацією про перспективний iPhone 17. Перераховані нижче відомості надані аналітиком корпорації Haitong International…

08.05.2024

В Сети появилась первая информация о смартфонах серии iPhone 17

Сеть приросла информацией о перспективном iPhone 17. Перечисленные ниже сведения предоставлены аналитиком корпорации Haitong International…

08.05.2024

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого…

08.05.2024

Xiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

"Сяомі" планує випустити нові моделі складних смартфонів цього року. Йдеться про "розкладачки" Mix Fold 4…

08.05.2024

Xiaomi скоро представит Mix Fold 4 и Mix Flip: основные обновления

«Сяоми» планирует выпустить новые модели складных смартфонов в этом году. Речь идет о «раскладушках» Mix…

08.05.2024

Стали відомі дизайн та дата презентації бюджетного «вбивці» флагманів POCO F6 Pro

POCO F6 Pro готується до дебюту в червні. Більшість особливостей пристрою вже відомі, зокрема завдяки…

08.05.2024