ГоловнаТехноВ Android з'явилася функція для захисту від стеження

В Android з’явилася функція для захисту від стеження

Північноамериканська компанія DuckDuckGo, що розвиває однойменний анонімний веб-оглядач, представила інструмент для Android-смартфонів. Він призначений для захисту користувачів від збору даних мобільними апплетами і стеження.

Подробиці

За своєю функціональністю App Tracking Protection ідентичний функції прозорості відстеження аплетів в iOS. У DuckDuckGo стверджують, що представлений інструмент “потужніший”, ніж в iPhone.

Додаток App Tracking ProtectionПісля активації App Tracking Protection на смартфоні користувача буде встановлено локальну службу VPN. Вона призначена для автоматичного блокування сторонніх трекерів у мобільних апплетах і відеоіграх. Трекери блокуються службою навіть у тих додатках, які не використовуються користувачем.

Проведене фахівцями DuckDuckGo дослідження засвідчило, що в середньостатистичному смартфоні встановлено приблизно 35 мобільних аплетів, які надсилають конфіденційні відомості не менш ніж 70 компаніям. Ця інформація використовується для таргетування реклами.

Додаток App Tracking ProtectionЗавантажити новий інструмент від DuckDuckGo можна тут. Після встановлення застосунку на смартфон необхідно активувати в його налаштуваннях функцію захисту від відстеження мобільних аплетів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...

Розкрита частина характеристик бюджетного флагмана Xiaomi 14T Pro

Чутки з Китаю розкрили деякі деталі про майбутній смартфон Xiaomi 14T Pro, відомий у Піднебесній під ім'ям Redmi K70 Ultra. Подробиці За даними джерел, екран пристрою...