ГоловнаТехноМаск поставив співробітникам Twitter ультиматум

Маск поставив співробітникам Twitter ультиматум

Бізнесмен Ілон Маск, який не так давно став новим власником Twitter, зобов’язав співробітників компанії працювати старанніше. В іншому разі їх буде звільнено.

Подробиці

У розпорядженні репортерів WP опинився внутрішній корпоративний лист. З документа випливає, що Маск чекає від персоналу стараннішої роботи. Співробітники, які готові працювати не покладаючи рук, повинні підписати додаткову угоду. Зробити це можна шляхом переходу за гіперпосиланням, що міститься в листі. Усіх працівників, які не підпишуть додаткову угоду, буде звільнено з виплатою вихідної допомоги за три місяці.

За словами мільярдера, найближчим часом сервіс мікроблогів Twitter стане “надзвичайно харкордним”. Маск вирішив покласти край практиці віддаленої роботи. Журналісти WP вважають, що скасування віддаленої роботи призведе до масштабних звільнень персоналу.

Кадрова політика була посилена Маском після провального запуску першого продукту. Йдеться про Blue Verified. Новий власник платформи запропонував власникам верифікованих акаунтів платити компанії щомісяця по 8 USD. Після запуску нового продукту в Twitter почали масово реєструватися боти з іменами відомих людей. За 8 USD вони без будь-яких зусиль отримували сині галочки, що підтверджують справжність акаунтів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно