ГоловнаТехноІлон Маск розповів, яким він бачить майбутнє людства

Ілон Маск розповів, яким він бачить майбутнє людства

Ілон Маск виступив у режимі відеоконференції перед учасниками G20. Прибути особисто на Балі мільярдер не зміг через запущені у Twitter реформи. Йому необхідно постійно перебувати в США.

Подробиці

Під час виступу перед учасниками саміту підприємець розповів, яким йому бачиться майбутнє людської цивілізації. Зокрема, ним було згадано інопланетян, ракетний туризм і глибокі підземні тунелі.

Мільярдер поскаржився на те, що після придбання Twitter він став працювати ще більше. Маск пропадає на роботі з ранку до вечора. Вихідних у підприємця немає взагалі. Він працює не покладаючи рук сім днів на тиждень.

Ілон МаскЗа словами бізнесмена, він не виключає можливості того, що людству вдасться виявити ознаки інопланетних цивілізацій. Говорячи про літаючі автомобілі, Маск зробив заяву про те, що ця ідея здається йому безперспективною. Автомобілі, що переміщаються в повітрі, регулярно падатимуть людям на голови. На думку Маска, відповіддю на поточні виклики в транспортній галузі можуть стати електрокари і глибокі підземні тунелі. Вони дадуть змогу позбутися дорожніх заторів у будь-якому місті.

Маск вважає проект ракетного туризму реалізованим. Для цього достатньо побудувати по всьому світу космодроми. За допомогою ракет люди зможуть переміщатися планетою на швидкості, яка перевищуватиме швидкість звуку в 20 разів. Дістатися до будь-якої точки світу на ракеті можна буде всього за одну годину. Це відкриє широкі можливості перед туристами та мандрівниками.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...