ГоловнаТехноRazer представила "найдорожчий у світі" геймпад для PlayStation 5

Razer представила “найдорожчий у світі” геймпад для PlayStation 5

Компанія Razer представила геймпад преміум-класу Wolverine V2 Pro, сумісний із консоллю PS5. Девайс покликаний скласти конкуренцію люксовим аналогам на кшталт Sony DualSense Edge і Microsoft Xbox Elite.

Подробиці

Ціна Razer Wolverine V2 Pro становить приблизно 50% вартості консолі PS5. Аксесуар оснащений задніми кнопками, змінними подушечками для великих пальців, перемикачами кнопок з меха-тактилем, надшвидкісним бездротовим зв’язком з використанням спеціального донгла для більш низької затримки операцій.

Автори деяких відгуків нарікають на відсутність у Wolverine V2 Pro якоїсь “убивчої” функції для надання пристрою ексклюзивного статусу.

Найдорожчий у світі геймпад Wolverine V2 Pro PS5 від Razer з'явиться в продажу під Новий рік

Розробники просять за аксесуар $250. За ці гроші, крім перерахованих вище можливостей, покупцям пропонується розкладка в стилістиці Xbox і велика кількість налаштувань.

Геймпад Wolverine в плані дорожнечі обійшов зазначені раніше аксесуари “Соні” і “Майкрософт”.

Wolverine V2 Pro поставляється в стандартному забарвленні PS5, на відміну, наприклад, від Xbox Elite з кольорами, які можна налаштувати. На ньому зображені молочно-білий, електричний синій і чорний кольори Apple Store 2009 року.

Razer стверджує, що її нове творіння має офіційну ліцензію PlayStation і може похвалитися великою кількістю функцій нового покоління для гри на вищому рівні на консолі PS5 або ПК.

Wolverine V2 доступний для замовлення на сайті Razer. Заявлена дата початку поставок – 31 грудня. Виробник геймпада також пропонує інші аксесуари для поліпшення ігрового процесу, включаючи Razer Kaira Pro і Universal Grip Tape.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...