ГоловнаТехноКористувачам Windows 11 стала доступна довгоочікувана функція

Користувачам Windows 11 стала доступна довгоочікувана функція

Розробники Microsoft повідомили про додавання в Windows 11 довгоочікуваної функції. Йдеться про поле пошукового рядка в шапці “Диспетчера завдань”. До недавнього часу процес або додаток у диспетчері доводилося шукати вручну. Користувачам з великою кількістю активних завдань необхідно було витрачати на це багато часу.

Подробиці

З появою в диспетчері поля пошукового рядка робити цього їм більше не доведеться. Пошук здійснюється як за ідентифікатором процесу, так і за назвою програми. Про появу нової функції розробники північноамериканської корпорації Microsoft повідомили в корпоративному блозі. Для швидкого виклику пошукового рядка необхідно натиснути Alt+F.

Нові функції в Windows 11Ще одним нововведенням стала можливість вибору теми оформлення диспетчера. Відтепер користувачі зможуть встановлювати в ньому теми, відмінні від тем у Windows. До уваги користувачів пропонується три різновиди тем: системна, світла і темна. Вибрати відповідну тему можна на сторінці налаштувань.

Нові функції в Windows 11На поточний момент скористатися оновленим “Диспетчером завдань” можна виключно в тестовій збірці, доступ до якої є тільки в учасників Windows Insider. Що стосується всіх інших юзерів, то їм він стане доступний після вигоди одного з найближчих апдейтів.

ОС Windows 11 була представлена софтверним гігантом восени минулого року. Користувачі, які перейшли на нову програмну платформу, стверджують, що вона зручніша й естетично привабливіша за “десятку”. Водночас багатьох функцій у ній, як і раніше, немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...