ГоловнаТехноSamsung додала в смартфони Galaxy популярну функцію з iPhone

Samsung додала в смартфони Galaxy популярну функцію з iPhone

Не так давно Samsung представила в США апдейт Android 13, призначений для розблокованих мобільних пристроїв з лінійки Galaxy S22. Через тиждень аналогічне оновлення отримали смартфони з лінійки Galaxy S21.

Подробиці

Власники смартфонів Samsung звернули увагу на той факт, що в них з’явилася підтримка популярної функції з iPhone. Йдеться про Back Tap, за допомогою якої можна віддавати гаджету команди шляхом постукування пальцем по його тильній кришці.

Функція Back Tap є програмованою. Це означає, що її можна налаштувати на свій розсуд. Приміром, шляхом постукування задньої кришки мобільного пристрою можна робити скріншоти екрана, запускати мобільні аплети, вмикати ліхтарик тощо.

Слід мати на увазі, що під час перебування гаджета в сплячому режимі функція Back Tap не працює. Крім цього, вона відключається автоматично після зниження рівня заряду батареї до 15%.

Власникам iPhone і “гуглофонів” функція Back Tap доступна досить давно. Південнокорейська корпорація в цьому відношенні безнадійно відставала. З виходом оновлення Android 13 ситуація змінилася.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...