ГоловнаТехноТемпи виробництва iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max знизилися через...

Темпи виробництва iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max знизилися через ковідні обмеження в Китаї

Ковідні обмеження в Китаї, укупі з інфляцією і нестачею комплектуючих, негативно позначаються на динаміці виробництва топових версій iPhone 14. Про це йдеться в оприлюдненому напередодні офіційному релізі Apple.

Детально

Прес-служба “яблучного” гіганта підтвердила затримку у виробництві iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max. Це, за словами спікерів Apple, може призвести до “більш тривалого часу очікування поставок”.

– Коронавірусні обмеження впливають на виробничі потужності заводу з випуску iPhone у Чженчжоу. Однак компанія залишається вірною своїй політиці пріоритету здоров’я та безпеки робітників у нашому ланцюгу поставок, – наголошується в повідомленні.

Купертинці фіксують підвищений попит на айфони згаданих моделей, однак не можуть задовольнити його через епідеміологічну ситуацію та інфляцію в Китаї, а також через дефіцит комплектуючих у всьому світі.

У низці жовтневих звітів зазначалося 30-відсоткове зниження виробництва iPhone через коронавірусні обмеження на складальному заводі Foxconn. Ба більше, співробітники в моменті самовільно залишали складальні цехи через острах підхопити КОВІД-19 в умовах тотального нагнітання паніки і тривалого перебування в закритому просторі з колегами, які чхають і кашляють.

Саме ці фактори, укупі з політичними причинами, змусили керівництво Apple вивести частину складальних потужностей за межі Китаю.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...