ГоловнаТехноСтало відомо, як отримати 2 місяці безкоштовного Apple TV+

Стало відомо, як отримати 2 місяці безкоштовного Apple TV+

“Яблучна” компанія пропонує безкоштовну 2-місячну підписку на Apple TV+ для просування нової документальної кінокартини під назвою “Selena Gomez: My Mind & Me”.  Про це заявила сама зірка на своїй твіттер-сторінці.

Подробиці

Естрадно-кіношна діва позиціонує акцію як “особливий презент для шанувальників”. Для переходу на сторінку безкоштовної підписки на Apple TV+ потрібно відвідати https://redeem.apple.com/atvselena-emeia та клацнути на синю кнопку.

«Яблочники» обещают 2 месяца бесплатного Apple TV+ благодаря Селене Гомес

Пропозиція дійсна до 02 грудня виключно для нових і перевірених передплатників, які повторно повернулися. Після закінчення безкоштовного періоду продовження підписки буде здійснено “автоматом”.

Інші способи отримання безкоштовного доступу до Apple TV+:

  • на 1 тиждень – пробна версія однойменного сервісу;
  • на 1 місяць – пробний варіант пакета AppleOne з Apple TV+;
  • на 1 квартал – купівля нового айфона.

Документальна стрічка “My Mind & Me” оповідає про життя естрадно-кіношної діви впродовж останніх 6-и років, про її складнощі, проблеми та кар’єрні перипетії. Трейлер кінокартини представлений нижче.

Для перегляду повної версії потрібно виконати перехід на https://tv.apple.com/us/movie/selena-gomez-my-mind–me/umc.cmc.39yw4dp13gshxq5bt9fsl0o5y.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...