ГоловнаТехноКомпанія Ілона Маска повідомила про початок випробувань транспортної системи Hyperloop

Компанія Ілона Маска повідомила про початок випробувань транспортної системи Hyperloop

Афілійована з Ілоном Маском комерційна структура The Boring Company оголосила про початок повномасштабного тестування транспортної системи Hyperloop. Інформацію про це було розміщено в її Twitter-акаунті.

Подробиці

У твіті про початок тестування в США високошвидкісної транспортної системи присутні два фотознімки, на яких зображений електрокар Tesla. Очевидно, він бере участь у випробуваннях транспортної системи.

Проєкт Hyperloop був представлений Маском у 2012 році. Він передбачає створення транспортної системи з труб, усередині яких переміщаються транспортні капсули з пасажирами і вантажами на швидкості до 1 220 км/год.

HyperloopЧотири роки тому мільярдер Річард Бренсон виступив із пропозицією про будівництво транспортної системи Hyperloop на території Індії. Влада штату Махараштра навіть встигла видати підприємцю попередній дозвіл. У 2020 році проєкт було зупинено.

Компанія Hyperloop була заснована 01.06.2014. У 2017 році її було реорганізовано і перейменовано. Концепція Hyperloop є відкритою. Ілон Маск її не патентував. Це означає, що створенням транспортної системи може займатися хто завгодно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...