Техно

Бета-версія Google Play Games на ПК з’явиться на нових ринках

Експериментальна версія PlayGames для ПК з’явиться на нових ринках. Першими долучитися до новинки зможуть учасники програми бета-тестування. Відповідну заяву глави сервісу Арджуна Даяла наводить спеціалізований медіа-ресурс Android-Developers.

Подробиці

У бесіді з журналістами видання функціонер нагадав, що оголошення про майбутню появу PlayGames для ПК у вигляді бета-версії було зроблено на самому початку цього року. Мета оповіщення полягала в зборі відгуків для “вдосконалення продукту відповідно до потреб гравців і розробників по всьому світу”.

У серпні рішення стало доступним для геймерів у Кореї, Гонконзі, Тайвані, Таїланді та Австралії. Другого листопада ряди щасливчиків поповнили бета-тестувальники зі США, Канади, Мексики, Бразилії, Індонезії, Філіппін, Малайзії та Сінгапуру (за умови офіційної участі в програмі випробувань і сумісності ігор із ПК).

– За останні кілька місяців зростання нашого каталогу PlayGames прискорилося. У ньому з’явилося безліч популярних мобільних ігор, включно з “1945 Air Force”, Blade Idle, “Cookie Run: Королівство” і “Евоні: The King’s Return”. У всі ці та десятки інших ігор можна грати на ПК під управлінням Windows за допомогою окремого додатка Google, – пояснив Даял.

Интересное:

Геймери, які брали участь у бета-тестуванні, висловили захоплення з приводу можливості безперешкодно грати у свої улюблені ігри на телефонах, планшетах, Chromebook і ПК, запевняє топ-менеджер.

За його словами, Google зважилася на зниження мінімальних вимог до ПК під управлінням Windows 10+ з інтегрованою відеокартою і 4+ ядерним процесором.

Для підписки на майбутні анонси та отримання доступу до бета-версії жителям перерахованих вище країн достатньо перейти на g.co/googleplaygames і слідувати інструкціям.

Последние новости:

Стартап із Каліфорнії готовий поставити Україні передову лінійку озброєних БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсував запуск передового сімейства безпілотних літальних апаратів для зміцнення обороноздатності України. Нова…

04.05.2024

Стартап из Калифорнии готов поставить Украине передовую линейку вооруженных БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсировал запуск передового семейства беспилотных летательных аппаратов для укрепления обороноспособности Украины. Новая…

04.05.2024

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці…

04.05.2024

POCO F6 теперь готов к глобальной премьере: характеристики экрана, батареи и процессора

POCO F6 готов к официальному запуску после получения последней сертификации, подтверждающей характеристики устройства. Подробности Новая…

04.05.2024

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024