ГоловнаТехноПредставлено прототип Xiaomi 12S Ultra Concept зі знімним об'єктивом серії Leica M

Представлено прототип Xiaomi 12S Ultra Concept зі знімним об’єктивом серії Leica M

“Сяомі” показала цікавий пристрій Xiaomi 12S Ultra Concept Edition з ексклюзивним налаштуванням тильної камери, що містить об’єктив Leica, який прикріплюється, для поліпшення якості фотографій.

Подробиці

Китайський техногігант поділився новим тизерним відео і постером із зображеннями пристрою на своєму офіційному акаунті в Weibo. З оприлюдненої інформації випливає, що йдеться про модель високого або преміального класу з явним акцентом на фотокамери.

Представлено прототип Xiaomi 12S Ultra Concept зі знімним об'єктивом серії Leica M

На рекламних картинках зазначається, що новинка отримала 1-дюймовий датчик основної камери на тильній панелі укупі зі спецоб’єктивом Leica M, який буде від’єднуватися від великого модуля задньої камери.

За запевненнями “Сяомі”, девайс приросте повноцінним об’єктивом Leica для поліпшення фотографічних характеристик новинки. На виході має вийти флагман із профінструментом для фотозйомки.

За словами гендиректора “Сяомі Груп” Лея Цзюня, 12S Ultra Concept пропонує два сенсори 1″, перший з яких є стандартним датчиком для смартфона. Другий, розташований у середині модуля, працює в парі із зовнішніми об’єктивами. Модуль також обладнаний “надшириком”, а ось до зум-об’єктива руки у розробників не дійшли.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...