ГоловнаТехноКористувачам Google Chrome стала доступна нова бічна панель

Користувачам Google Chrome стала доступна нова бічна панель

Розробники Google додали у веб-оглядач Chrome бічну панель з метою прискорення роботи з пошуком. Вона використовується для демонстрації результатів запитів. Відтепер перемикатися між сторінками користувачам фірмового браузера Google більше не доведеться.

Подробиці

Після переходу на результат пошуку в браузері відкривається нова web-сторінка. Для відкриття бічної панелі необхідно натиснути на кнопку з логотипом Google в адресному рядку. На панелі можна буде побачити результати пошуку, які привели користувача на цю web-сторінку. Використання бічної панелі дає змогу шукати дані без перемикання між вкладками.

Google ChromeУ повідомленні Google зазначається, що незабаром користувачам браузера стане доступна функція відстеження цін. Люди зможуть отримувати повідомлення про ціни на переглянуті ними через веб-оглядач товари. Для отримання повідомлень достатньо буде натиснути на сторінці продукту кнопку “Відстежувати ціну”.

Терміни появи функції в релізі не називаються. Раніше Google повідомила, що 07.02.2023 веб-оглядач припинить підтримувати Windows 7.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно