ГоловнаТехноЗ'явилися ключові подробиці про компактний смартфон Google Pixel 7 Mini

З’явилися ключові подробиці про компактний смартфон Google Pixel 7 Mini

“Гугл” працює над створенням пари нових гаджетів, які фігурують у внутрішній документації американського техногіганта під назвами Lynx і Felix. За першим із них може приховувати смартфон сімейства Pixel, за другим – неназваний телефон-розкладачка, запевняє техноблогер Куба Войцеховскі.

Детально

У середині літа поляк заявляв, що під кодовим позначенням Lynx ховається третій представник сімейства Pixel 7. Камера цього пристрою, нібито, складається з датчиків Samsung GN1 і Sony IMX787. Прогнозована тоді камера для селфі-модуля – Sony IMX712.

Через два місяці, у вересні, персонаж змінив прогноз, заявивши, що смартфон отримає два сенсори Sony IMX712, перший з яких буде розташований спереду і відповідатиме за селфі-зйомку, а другий розміститься ззаду і візьме на себе обов’язки “надширика”.

У своєму останньому пророцтві Куба повідомив, що Lynx Pixel приросте чіпом Qualcomm, Wi-Fi 6E + Bluetooth (WCNG6740) і бездротовою зарядкою.

Дисплей перспективного пристрою трохи поступатиметься екранам наявних моделей Pixel Pro (зможе підтримувати частоту оновлення 120 Гц і роздільну здатність FHD+). На думку поляка, Lynx отримає комерційну назву Pixel 7 Mini.

Колега Куби по “прогнозному цеху” Digital Chat Station у вересні стверджував, що Pixel 7 Mini вийде в якості флагмана з невеликим екраном. За запевненнями китайця, обговорювана новинка має кодову назву Neila, що йде врозріз з інформацією поляка.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...