ГоловнаТехноZMI представила бездротові навушники з ANC та 30-годинною автономністю

ZMI представила бездротові навушники з ANC та 30-годинною автономністю

Бренд ZMI явив світу бездротову гарнітуру PurSpace 2 Pro з подвійним режимом прозорості. Прем’єра новинки відбулася в Китаї.

Подробиці

Аксесуар обладнаний опцією активного шумозаглушення глибиною до 42 дБ. У гарнітуру вбудована адаптивна технологія ZMI EQsmart 2.0 для “розумного” регулювання вищевказаного процесу.

Бездротові навушники ZMI PurSpace 2 Pro з ANC і 30-годинною автономністю почали продавати в Китаї

У навушники інтегрована рухома котушка з 11-міліметровою діафрагмою з титану. Гарнітура може похвалитися мінімальною затримкою 69 мс і підтримкою подвійного сполучення. Автономність аксесуара з вимкненим шумозаглушенням досягає 9 год., а із зарядним кейсом – 30 год.

Пристрій має опцію придушення вхідних викликів AI 2.0 за допомогою DNN-алгоритму (відповідає за глибоке навчання нейронної мережі) і 3-х мікрофонів. Сполучення зі смартфоном здійснюється за допомогою “Блютуз 5.2”. Захист від вологи витримано відповідно до вимог протоколу IPX4.

 

Беспроводные наушники ZMI PurSpace 2 Pro с ANC и 30-часовой автономностью начали продаваться в Китае

Офіційний старт продажів TWS-аксесуара відбудеться сьогодні за ціною ¥449, що еквівалентно $62. Про можливість продажів PurSpace 2 Pro за межами Китаю поки не повідомлялося.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...