Техно

iPhone 15 Pro постачатиметься з твердотільними кнопками живлення та гучності

Мережа приросла новою порцією подробиць про перспективне сімейство iPhone 15. Джерелом оприлюднених напередодні відомостей став пов’язаний з китайською філією Apple техноблогер Мінг-Чі Куо.

Детально

За словами персонажа, “яблучники” мають намір відмовитися від перемикачів, що натискаються, і впровадити твердотільні кнопки живлення та регулювання гучності в iPhone 15 Pro і 15 Pro Max. Якщо говорити простіше, то в нинішніх айфонах використовуються фізичні/механічні клавіші. Зовнішній вигляд твердотільних кнопок схожий на дизайн домашньої кнопки на iPhone 7, 8, SE 2 і SE 3.

Твердотільні клавіші створюють у користувачів відчуття, що вони натискають на фізичні кнопки, завдяки тактильному зворотному зв’язку для підтвердження натискання. Насправді, кнопки фізично не вдавлюються. Зміна дизайну очікується тільки на iPhone 15 Pro і Pro Max. Для цього смартфони будуть оснащені таптичними двигунами на внутрішній лівій і правій сторонах, на додаток до наявного вібромотора.

Интересное:

Видалення фізичних кнопок живлення і регулювання гучності допоможе усунути дві додаткові точки проникнення води і пилу, створюючи тим самим більш міцний телефон.

Куо додає, що OEM-виробники Android високого класу, як очікується, приймуть дизайн твердотільних кнопок Apple, щоб створити нову точку продажів.

Згідно з минулими звітами, Apple виконала закон ЄС, який вимагає від виробників телефонів використовувати порти USB-C. Це потенційно передбачає, що iPhone 15 відмовиться від порту Lightning на користь з’єднання USB-C. Незалежно від цього, дизайн без кнопок і порт USB-C, схоже, стануть основними акцентами для iPhone наступного покоління.

Последние новости:

Окупанти показали новий наземний РЕБ-дрон зі штучним інтелектом

Російські джерела повідомляють про створення нової мобільної установки перешкод "Абзац", здатної протистояти безпілотним апаратам без…

03.05.2024

Оккупанты показали новый наземный РЭБ-дроном с искусственным интеллектом

Российские источники сообщают о создании новой мобильной установки препятствий "Абзац", способной противостоять беспилотным аппаратам без…

03.05.2024

Українські дрони почали бити по несподіваним цілям в РФ, які проблематично прикрити системами ППО

Дрони ЗСУ вдарили по стратегічно важливих об'єктах у Росії в ніч на 02 травня 2024…

03.05.2024

Украинские дроны начали бить по неожиданным целям в РФ, которые проблематично прикрыть системами ПВО

Дроны ВСУ ударили по стратегически важным объектам в России в ночь на 02 мая 2024…

03.05.2024

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей…

03.05.2024

Как активировать в смартфонах Xiaomi скрытую функцию для улучшения звука в наушниках

Смартфоны экосистемы «Сяоми» обладают встроенным эквалайзером, который позволяет улучшать качество звучания в наушниках. Этот инструмент…

03.05.2024