ГоловнаТехноRedmi Buds 3 Lite стали доступнішими

Redmi Buds 3 Lite стали доступнішими

Redmi Buds 3 Lite позиціонуються як найдешевші бездротові навушники Xiaomi. Незважаючи на те, що вони недорогі, вони мають відмінну якість звуку, а також відмінну автономність.

Подробиці

Одна з найвигідніших пропозицій, які ми можемо знайти на AliExpress (https://www.aliexpress.com/item/1005004498439538.html) – всього за 9,45 євро за ці навушники.

Redmi Buds 3 Lite характеризуються тим, що це справді зручні навушники не тільки для повсякденного використання, але й для тих, хто використовує їх під час тренувань (додано гумки, адаптовані до вуха, щоб вони не випадали). Їхня вага всього 4,3 грама.

Redmi Buds 3 Lite

Усередині кожного з них ми знаходимо 6-мм драйвер, який у поєднанні з підключенням Bluetooth 5.2, що пропонується цими бездротовими навушниками, забезпечує потужну якість звуку в басах і кришталево чистий звук у високих частотах.

Redmi Buds 3 Lite, незважаючи на те, що вони такі дешеві, мають ENC (електронне шумозаглушення), а також режим із малою затримкою для ігор та підтримку сенсорних жестів.

Ці навушники особливі ще й тим, що пропонують автономну роботу до 5:00 з можливістю розширення до 18:00 завдяки кейсу для зарядки.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...