Техно

SwitchBot Blind Tilt: новий пристрій для перетворення звичайних жалюзі на «розумні»

Бренд “СвітчБот” запускає “розумний” девайс SwitchBot Blind Tilt на Kickstarter. Місія новинки – перетворення звичайних жалюзі на “розумні” пристрої, здатні реагувати на команди, що віддаються кінчиком пальця.

Подробиці

Новинка покликана привнести комфорт у “побутову повсякденність”, запевняють піарники компанії-розробника.

Новинка здатна взаємодіяти з 99% горизонтальних жалюзі з паличним керуванням, що продаються на ринку. Пристрій легко встановлюється і не потребує допомоги фахівця. Для початку потрібно змонтувати адаптер, муфту та основний блок. Далі необхідно вставити тримач карти і сонячну панель. Після виконання цих нескладних маніпуляцій пристрій готовий до роботи. Детальнішу інструкцію наведено на сторінці девайса в Kickstarter-е.

Пристрій постачається з літієвою батарейкою 2000 мА/год, яка живиться від сонячних панелей. Це робить Blind Tilt енергозберігаючим, екологічно чистим і економічно ефективним рішенням.

Пристрій можна контролювати і регулювати за допомогою програми SwitchBot App, а також основних голосових помічників, починаючи від Alexa – закінчуючи Line CLOVA. Власник може встановити таймери і функції зворотного відліку для відкриття/закриття жалюзі в певний час.

Интересное:

“Розумний” гаджет дає змогу керувати шторами в групах (відкривати/закривати жалюзі в обраних кімнатах, не зачіпаючи водночас інші штори). Пульт SwitchBot, поряд з фірмовим ПЗ, дає змогу керувати жалюзі одним натисканням.

Вдосконалений гаджет оснащений датчиками руху і контакту, які допомагають керувати жалюзі при вході і виході з приміщення. Оснащений високоточним мотором, пристрій допомагає регулювати ламелі з точністю до 2 градусів, що забезпечує оптимальне сонячне світло в приміщенні.

Вбудований датчик освітленості автоматично регулює кут нахилу ламелей залежно від інтенсивності зовнішнього світла, забезпечуючи тим самим постійне й оптимальне освітлення. Також є можливість з’єднати новинку з лампою SwitchBot Color Bulb, яка змінює положення жалюзі для забезпечення постійної інтенсивності світла.

На відміну від інших доступних на ринку універсальних пристроїв, SwitchBot використовує високоякісні двигуни, які видають менше 40 дБ шуму.

SwitchBot Blind Tilt відкритий для бекпекерів на Kickstarter за ціною $69. Перші покупці можуть отримати новинку за $49 за умови внесення застави.

Последние новости:

Стартап із Каліфорнії готовий поставити Україні передову лінійку озброєних БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсував запуск передового сімейства безпілотних літальних апаратів для зміцнення обороноздатності України. Нова…

04.05.2024

Стартап из Калифорнии готов поставить Украине передовую линейку вооруженных БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсировал запуск передового семейства беспилотных летательных аппаратов для укрепления обороноспособности Украины. Новая…

04.05.2024

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці…

04.05.2024

POCO F6 теперь готов к глобальной премьере: характеристики экрана, батареи и процессора

POCO F6 готов к официальному запуску после получения последней сертификации, подтверждающей характеристики устройства. Подробности Новая…

04.05.2024

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024