ГоловнаТехноRedmi представила телевізор для геймерів, який коштує дешевше за флагманські смартфони

Redmi представила телевізор для геймерів, який коштує дешевше за флагманські смартфони

Xiaomi не перестає дивувати нас новими цікавими продуктами. Компанія випустила Redmi Gaming TV X Pro, телевізори з діагоналлю 65 та 75 дюймів, які стали першим продуктом компанії такого типу.

Подробиці

Redmi Gaming TV X Pro представлений як телевізор спеціально розроблений для геймерів. Він отримав високу контрастність, роздільну здатність 3840×2160 пікселів та частоту оновлення 120 Гц.

Серед внутрішніх особливостей нового телевізора – регулювання яскравості на 4096 рівнів, а також підтримка змінної частоти оновлення (VRR). Так само цей новий телевізор здатний відображати до 1070 мільйонів кольорів. Він також сумісний з Dolby Vision та Dolby Atmos.

Телевізор Redmi Gaming TV X Pro

Крім того, Redmi Gaming TV X Pro має чотириядерний процесор, 3 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ накопичувач. Він також сумісний з AMD FreeSync Premium та ідеально підходить для ігрових консолей, комп’ютерів тощо.

Ціна та доступність

Новий Redmi Gaming TV X Pro дебютує у Китаї за ціною близько 414 євро за 65-дюймову модель. І майже 600 євро коштуватиме 75-дюймова модель. Поки що невідомо, чи вийде він на світовий ринок.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...