ГоловнаТехноXiaomi випустила компактну духовку з компактним дизайном та 1,32-дюймовим OLED-дисплеєм

Xiaomi випустила компактну духовку з компактним дизайном та 1,32-дюймовим OLED-дисплеєм

Крім смартфонів, Xiaomi пропонує широкий вибір товарів для дому. Чергова новинка – компактна духовка Xiaomi Mijia Smart Air Fryer 30L, спеціально розроблена для невеликих кухонь.

Подробиці

Нова Xiaomi Mijia Smart Air Fryer 30L дуже схожа за назвою на Xiaomi Mi Smart Air Fryer. Вона практична для невеликих кухонних приміщень, дозволяючи вам не відмовлятися від здорової їжі, якщо у вас немає традиційної духовки.

Розмір Xiaomi Mijia Smart Air Fryer 30L – 460x424x399 мм, що робить її ідеальною для розміщення на кухонному столі. Крім того, її внутрішній об’єм становить 30 літрів, що дозволяє готувати всілякі страви, піцу тощо.

Практична духовка Xiaomi

Серед функцій цієї нової настільної духовки – 1,32-дюймовий OLED-екран. З нього можна отримати доступ до всіх видів інтелектуальних рецептів, кілька датчиків температури для контролю в режимі реального часу та систему знежирення, що дозволяє видаляти зайвий жир.

Ціна нової Xiaomi Mijia Smart Air Fryer 30L складає 749 юанів ($106). Поки що вона виставлена ​​на продаж тільки в Китаї. Невідомо, коли новинка вийде на світовий ринок.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...