ГоловнаТехноНовий дрон Mavic 3T від DJI отримав тепловізійну камеру

Новий дрон Mavic 3T від DJI отримав тепловізійну камеру

Компанія DJI із Китаю представила нову лінійку безпілотників Mavic 3 Enterprise. Вона включає дві моделі професійних коптерів Mavic 3E і 3T. З технічними характеристиками дронів можна ознайомитися на веб-ресурсі виробника.

Подробиці

Модель Mavic 3E орієнтована на геодезистів та картографів. Вона отримала 56 МП камеру з x56 зумом та механічним затвором, а також 20 МП «ширик» із CMOS-сенсором. Дрон пропонується за 3 149 EUR.

Mavic 3E

Модель Mavic 3T окрім оптичної камери отримала тепловізор. Його роздільна здатність становить 640x512p. Користувачі мають доступ до вимірювання температури широких областей або конкретних точок за допомогою спеціального софту. За цей безпілотник доведеться викласти 4 919 EUR.

Mavic 3T

Обома коптерами можна керувати за допомогою пульта RC Pro Enterprise. Однією з його основних конкурентних переваг є гранично яскравий екран. Завдяки цьому зображення видно навіть під впливом прямих солнечних лучів.

Радіус дії пульта становить 15 км. Відеосигнал передається на нього з роздільною здатністю 1080 пікселів. У пульті присутній мікрофон. Через нього користувач може говорити у змонтований на безпілотнику динамік.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно