Техно

Названа найпровальніша модель iPhone 14 Series

Смартфон iPhone 14 Plus виявився найменш популярною моделлю у чотирнадцятому сімействі. Відповідну інформацію надали аналітики TF Securities після вивчення статистики попередніх замовлень.

Подробиці

З оприлюдненого напередодні звіту випливає, що попит на топовий iPhone 14 Pro Max виявився більшим, ніж на торішній iPhone 13 Pro Max. Затребуваність Pro-версії “чотирнадцятки” виявилася порівнянною з інтересом до аналога з тринадцятої “лінійки”.

Интересное:

Рейтинг двох інших представників iPhone 14 аналітики компанії назвали “поганим”. Так, попит на базову версію виявився слабшим, ніж інтерес до iPhone 13 mini. Ця модель, нагадаємо, була знята з виробництва через огидну динаміку продажів.

Місце mini в чотирнадцятій серії зайняла модель Plus. «Яблучники» розраховували на те, що більший варіант з нижчим, порівняно з моделями Pro, цінником стане більш популярним. Однак тут маркетологи Apple прорахувалися: частка iPhone 14 Plus у списку попередньо замовлень ледь перевищила 5%.

Переважна більшість фанатів Apple (85%) вважали за краще оформити попереднє замовлення на Pro-версії «чотирнадцятки». Базовому варіанту iPhone 14 віддали перевагу 10% респондентів.

Последние новости:

Експерти TechRadar назвали найкращі смартфони Xiaomi для покупки у 2024 році

Експерти TechRadar провели огляд найкращих смартфонів екосистеми "Сяомі", доступних на ринку 2024 року. За результатами…

21.05.2024

Эксперты TechRadar назвали лучшие смартфоны Xiaomi для покупки в 2024 году

Эксперты TechRadar провели обзор лучших смартфонов экосистемы «Сяоми», доступных на рынке в 2024 году. По…

21.05.2024

В Украине началось серийное производство дронов с «машинным зрением»

В Украине стартовало серийное производство FPV-дронов с функцией самонаведения и тепловизионной камерой для распознавания целей.…

21.05.2024

В Україні розпочалося серійне виробництво дронів з «машинним зором»

В Україні стартувало серійне виробництво FPV-дронів із функцією самонаведення і тепловізійною камерою для розпізнавання цілей.…

21.05.2024

iPhone SE 4: дата виходу та основні характеристики

Наступне покоління "яблучних бюджетників" в особі iPhone SE 4 очікується навесні 2025 року, стверджують інформовані…

21.05.2024

iPhone SE 4: дата выхода и основные характеристики

Следующее поколение «яблочных бюджетников» в лице iPhone SE 4 ожидается весной 2025 года, утверждают информированные…

21.05.2024