ГоловнаТехноНазвані найкращі у 2022 році бюджетні смарт-годинники

Названі найкращі у 2022 році бюджетні смарт-годинники

Техпортал T3 назвав шість кращих «розумних» годинників вартістю до 200 USD. Всі пристрої, що увійшли в рейтинг, можна використовувати в тандемі з iOS-і Android-смартфонами.

Mobvoi TicWatch E2

Mobvoi TicWatch E2 Ця модель смарт-годинника працює на базі Wear OS. Незважаючи на низьку ціну, девайс може похвалитися наявністю декількох функцій, які можна зустріти в дорогих пристроях. Йдеться про моніторинг серцевого ритму, опції відстеження плавання, вбудований GPS-трекер та водонепроникний корпус (5 АТМ). До вад гаджета можна віднести відсутність NFC-модуля.

Fitbit Versa Lite

Fitbit Versa Lite Свого часу корпорація Fitbit Inc. була самостійним гравцем на ринку фітнес-трекерів. Згодом її придбала компанія Google, афілійована з холдингом Alphabet. Годинник Versa Lite підтримує 15 спортивних режимів. Вони здатні працювати на одному заряді АКБ до чотирьох днів. NFC-модуль присутній, проте немає GPS-трекера. Versa Lite є одним з найкращих бюджетних варіантів годинників для спортсменів.

Amazfit Bip

Amazfit BipДо переваг цієї моделі смарт-годинника можна віднести функції демонстрації повідомлень, відстеження сну та моніторингу серцевого ритму. Девайс може похвалитися наявністю GPS-датчика. На одному заряді АКБ можуть працювати до 45 діб. До недоліків Amazfit Bip можна віднести не саме краще «залізо» та корпус із пластику.

Fossil Gen 4 Explorist HR

Fossil Gen 4 Explorist HRЦю модель можна назвати найстильнішою серед представників низького цінового сегмента. Вона має NFC-модуль. Пристрій сумісний з Google Play. Основним мінусом цього годинника є мала автономність.

Huawei Watch GT2e

Huawei Watch GT2e

Ця модель підійде спортсменам. Її можна експлуатувати як фітнес-трекер. Годинник підтримує 85 різних режимів тренувань (їзда на велосипеді, плавання, серфінг, біг, вуличні танці тощо).

Garmin Forerunner 30

Garmin Forerunner 30 Ця модель смарт-годинника орієнтована на користувачів, які займаються легкою атлетикою. У ній є GPS-модуль та функція відстеження ритму серця.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...